Hoe het begon...

“Na verschillende vakanties op de boot van Etienne z'n ouders en zeilvakanties in Griekenland, werd een eigen zeilboot voor ons voorzichtig een beginnende droom. Daarna hebben we samen veel en ver gereisd, waardoor net zoveel grenzen zijn verlegd en het gevoel van vrijheid ons bloed niet meer uit gaat.

Na een (af en toe zeer ruige) vaartocht met vrienden naar Noorwegen (in 2004), wisten we het zeker, de zeilboot moet er nu snel komen! Na vele boten bekeken te hebben, na vele dompers en teleurstellingen, was het begin 2005 dan eindelijk zover! Op het punt om op vakantie te gaan naar Egypte en een lange reis naar China en Tibet in het verschiet was de Beneteau First 345 in Colijnsplaat dan toch echt Dé Boot!

En wat doe je dan? Dan koop je hem! En vaart hem, tijdens het mooiste Koninginneweekend, over naar Stad aan 't Haringvliet. Wanneer je dan tijdens het passeren van de Zeelandbrug vergezeld wordt door 3 dolfijnen (bruinvissen) weet je het zeker; we hebben de juiste keuze gemaakt!! Genietend van een heerlijke nacht voor anker onder de sterren met een glas rosé besef je: Dit is leven!”