Buy Drugs
Buy Zovirax Tablets
Etienne Verschoor (1 september 1972)

Zijn ouders zeggen gemaakt en geboren op de boot! Elk weekend en vakantie bracht hij samen met zijn ouders en zus door op hun boot. Hij nam al snel het roer over en surfte nog eerder dan hij kon lopen. Bouwde met z’n pa en vriendjes al eigen versies van zeilbootjes in de Biesbosch. Jaren later was hij snel verslingerd aan het leven onderwater met zijn hobby duiken. Naast het duiken en de Landrover, is het zeilen nu met een eigen boot, de grootste hobby geworden!

Denise Baremans (4 december 1973)

In een gezin zonder water opgegroeid, maar ging graag met oom en tante het water op in hun zeilboot. Heeft jaren gesurfd en is in '97 begonnen met duiken. Daarmee werd alles wat maar met water en de zee te maken heeft haar tweede liefde. Na de geweldige vaar- en zeilvakanties in Nederland en Griekenland ontstond ook voor haar de droom voor een eigen zeilboot!

Denise houdt van lezen, schrijven over haar belevenissen en fotograferen. Het bijhouden van het logboek en de website is dan ook haar taak. Met haar spirituele blik denkt ze veel na over de diepere zin van het leven en filosofeert hier graag over, waardoor het (soms tot vervelends toe voor Etienne) nooit stil zal zijn aan boord.