Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Taakverdeling | Home | Soort van vertrekker-… »

Vlieger

Woensdag 16 juni 2010 @ 22:43 We liggen ook vandaag nog in Fécamp verwaaid. Het was geen verkeerde beslissing om te blijven liggen, want het waaide heel de dag nog redelijk hard! Ik ben benieuwd of het morgen wel goed weer is om te vertrekken….

Etienne was gisterenavond nog een rondje gaan lopen terwijl ik achter de laptop zat. Had net mijn stukje geplaatst komt hij met veel herrie binnen zetten. Herrie van, wat ik dacht, een tas. Maar het bleek een grote vlieger! Op de boulevard hing deze in een lantaarnpaal. Alles zat goed in de knoop en er zijn een paar touwtjes kapot, maar verder heeft de vlieger geen averij opgelopen. Wel leuk, want als we verwaaid liggen kunnen we ook eens gaan vliegeren.Gisteren overdag de pieren opgelopen om naar de zee te kijken. Daar zagen we de golven en waren we blij dat we in een haven liggen. Een heel eind de heuvel opgewandeld en genoten van het uitzicht. ‘s Middags naar de McDonald’s geweest; ‘lekker’ geluncht en gratis internet. Even geskyped met de moeders, dat gaat beter dan met de internetverbinding in de haven. Met teruglopen waren ze in de haven testen aan het doen met een racezeilboot. Hij werd gewogen en plat gelegd in het water.

Vandaag zijn we de andere kant van de rotskust gaan verkennen. Fécamp, en eigenlijk alle dorpjes hier aan de kust, liggen in een soort dal tussen hoge rotskusten. En dat geeft bovenop schitterende uitzichten. Helaas was het pad wat we wilden gaan lopen niet heel langs de kant, maar meer tussen weilanden door, dus niet heel interessant. Teruggelopen over het strand. Ze hebben hier een kiezelstrand, met als gevolg dat ik met een kilo’s zwaardere rugzak terug aan boord kwam. Een van de stenen is wel heel bijzonder, die is hol van binnen, met allemaal doorschijnende kristallen erin. Het lijken wel mini bergkristallen. Echt super mooi!!

Verder weinig spectaculairs over vandaag…. de stronttank loopt nog steeds door.

twee reacties

Etienne ziet er op de foto al echt uit als een verweerde kapitein! En Denise…wat doe je…je laat extra paren schoenen thuis omdat het te zwaar is en dan ga je een rugzak vol met Franse keien aan boord zeulen. Beetje jammer ;)
Emily () - Donderdag 17 juni 2010 @ 11:34

dat is niet de eerste vlieger etienne, want er ligt er ook nog 1 bij ons op de zeester
frits en gerda () - Vrijdag 18 juni 2010 @ 20:15  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.