Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Muros | Home | Wat een feest! »

Festas virxe do Carme in Muros

Vrijdag 16 juli 2010 @ 13:19 Ik hou echt van muziek. En ook van Spaanse muziek. En ik hou ook van een feestje. En gun ook ieder z’n feestje. Maar waarom moeten die Spanjaarden hier om 03.30 uur (’s nachts dus) alle Spaanse voetballiederen spelen? Eerst een heel verhaal dat ze gewonnen hebben van Holanda (en ja dat weet ik nu wel) en dan ‘Viva España’ keihard door de Ría zingen! Is dat ook ter ere van de heilige Carme?

Gisterenavond hoorden we al een optreden en gingen nog even met z’n allen kijken. Twee podia stonden opgesteld. Alleen zó jammer, het regende pijpenstelen! Eerst in de kroeg wat gedronken, om 23.00 uur zouden de Satelites optreden. Waanzinnig goede band van 15 man strak in wit pak. Twee zangers in zwart pak en een zangeres in hotpants. Toen het steeds harder begon te regenen zijn we maar terug naar de boot gegaan, want ook in bed hoorde je de muziek nog steeds heel goed. En dat duurde dus tot 05.00 uur! En het waren echt niet allemaal slaapliederen…

Dommel je in na vijf uur wordt je rond 9 uur uit bed getrild omdat ze vuurwerkklappers op de kade afsteken. Wat een feest!

Er is voor vandaag een heel programma met om half 7 vanavond een processie door de haven en daarna door Muros. Om tien uur weer een concert (tot laat?) en om 24.00 uur vuurwerk. Zorgen dat mijn batterijen van mijn camera opgeladen zijn en ik ben benieuwd.

Internet hebben we hier niet aan boord, dus we zitten nu heerlijk op een terrasje aan een koffie met internet. Op de foto's zie je dat er hele smalle straatjes zijn. Je denkt, daar kun je alleen maar doorheen lopen, nou, vandaag hebben ze een heel labyrinth van marktkraampjes ertussen gezet. Geweldig!! Het stadje bruist van de mensen en feestelijkheden.


twee reacties

Wat ziet het er heerlijk uit!! Hopelijk wordt het wat droger allemaal. Lin en ik laten ons vanavond in de watten leggen door Em. Die heeft Tunesisch gekookt. Lekker pittig allemaal. Nu nog hopen dat het zonnetje gaat schijnen in Den Haag en dan kunnen we aan haar nieuwe tuintafel zitten. Helemaal leuk. Gelukkig zit bij jullie de stemming er ook goed in! KUSSSS
Tanja - Vrijdag 16 juli 2010 @ 14:12

Oh deniesje we misten je aan tafel hoor! Zonder jou als balans factor ging het alleen maar over vieze dingen. Johan stond met zijn oren te klapperen ;)
klinkt als een goed feestje daar! Geniet er van meis! Ik ben gesloopt, ik ga slapen!
Emily () - Vrijdag 16 juli 2010 @ 23:02  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.