Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« I love Spanje! | Home | Op excursie en Nation… »

Combarro

Zaterdag 24 juli 2010 @ 00:56 Wat een verschil in Ría’s! Zo waren de eersten meer authentiek en zeker niet toeristisch, Ría de Pontevedra, waar we nu zijn, is super toeristisch! De kust van de ene Ría naar de andere was al bezaaid met hotels en campings. Gisteren lagen we voor anker tussen Ponto Novo en Sanxenxo voor een mooi strand. Maar helemaal vol met toeristen, afgezet met boeien en de waterfietsen lagen klaar. We lagen voor anker tussen de Tin Hau en de Liberty. Het beste plekje bleek, want we kregen een waanzinnige dolfijnenshow te zien! Het was in de verte, maar je zag ze springen! Het waren er veel, Dolfinarium was er echt niets bij. We gingen borrelen bij de Liberty en om de mooie dolfijnenshow te vieren hadden wij onze champagne meegenomen. Het was wederom genieten met de grote G!

Vandaag verder de Ría ingegaan naar Combarro. Met uitschieters tot 25 knopen zijn we heerlijk op de genua daarheen gezeild. In de Reeds staat bij Combarro een waarschuwing voor ‘unattended ships’, maar wat blijkt…er ligt hier gewoon een kneiter van een grote nieuwe jachthaven! Boven aan de steiger zit een giga hippe lounge bar! Het is allemaal zó in contrast met elkaar, want als je 5 minuten verder loopt langs het water dan kom je in het oude Combarro met de kleine straatjes en de ‘horreos’ (graan opslag). Erg leuk!!


Hippe lounge bar annex havenkantoor/douchegebouw
De Horreos


vier reacties

Leuk weer wat te lezen van jullie,ik geloof dat het steeds mooier word waar jullie aanmeren.Ik kan vandaag jullie laatste positie niet in beeld krijgen,maar geen probleem,bij je laatste nieuws zie ik het wel.Je hebt ons weer leuke foto’s laten zien.Doei doei dikke kus voor jullie v,mams.
Anny - Zaterdag 24 juli 2010 @ 15:40

holaaaaaaaaaa!!!!! buenas noches, todo bien? heheh…ik ben heel blij dat jullie vinden alles dat leuk en mooi,en goede eten,zekker daar in galicia veel vis voor eten. ik vind mooie foto’s en leuk om jullie text lezen.heel blij dat jullie zo plezier hebben. jullie moeten een tinto de verano in de bar bestellen, dat is voor drinken ik ga jullie niet vertellen wat dat is, heheh bestel dat en na jullie zeggen hoe lekker vond,dat is wat ik drink altijd in zommer,of kan ook een calimocho bestelen is ook lekker maar niet zo als tinto de verano.als vinden lekker straks jullie vertel naar andere nederlandses dat in nederland nu staan wat is voor dat ook kunnen dat drinken.wij missen erg jullie,maar wel blij dat jullie zo plezier hebben.zoms mischien voor jullie moilijk maar waneer trist of zo voelen een SIESTA en na denken jullie ander.nou een grote kus van jullie schoenzusje en tommy en een lik van diablo.niet blijf in spanje dan zou grappig dat ik spaans blijf in nederland en jullie daar.nou muuuuuak muuaaak en meer muuuak.
jenny () - Zondag 25 juli 2010 @ 01:13

sorry, schoonzusje en niet schoenzusje hahahh…ja ja .. ik heb nog fouten. un beso.
jenny - Zondag 25 juli 2010 @ 01:33

Goedemorgen D&E, heerlijk om te lezen dat het leven in Spanje zo mooi en ongecompliceerd is. Zelf weet ik te weinig van het land om er over mee te praten. Ben er slechts 1 keer geweest toen ik 17 jaar was en dat was met 8 vriendinnen in de bus naar Benidorm. Tja, dat moeten we maar snel vergeten maar voor ons was het wel een errug leuke vakantie… Maar als ik jouw reisverhalen lees, spreekt het toch wel erg aan! Spanje op de wishlist dus. Wat maak je leuke foto’s Denies. Voor ons thuisblijvers ook erg leuk om te zien hoor. Volgens mij is het nu prachtig weer bij jullie en staat er een harde wind. Op de weerkaart gisterenavond stond er voor de noordwestkust van Spanje zo’n windvaan ingetekend en die stond er vast niet voor niets. Maar jullie kunnen inmiddels wel tegen een stootje neem ik aan en schrikken niet van een knoop meer of minder. En als het te veel is, nou, dan blijf je lekker liggen waar je ligt en geniet van alles wat je meemaakt!!! Dikke beso, XXX
Linda - Zondag 25 juli 2010 @ 10:31  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.