Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Beetje pech... | Home | Unieke plek »

Niet toeristisch

Woensdag 25 augustus 2010 @ 00:41 Vanochtend uit Vilamoura vertrokken. Ik heb goed geslapen en het gaat beter met mijn kuit. Het is niet blauw, dus naar ik begrijp is dat gunstig! Het doet nog wel pijn en ik moet blijven stretchen merk ik. Etienne kan zo zijn taak als solozeiler uitproberen en dat gaat goed.

Het was een prima zeildagje en (ik word vervelend) errug warm! We zijn voor anker in een riviertje bij Illha da Culatra. Door de kaart dachten we dat het een natuurgebied was en we hoopten dus erg rustig. Op zich is dat ook wel zo, het is een soort waddengebied waarbij grote stukken droogvallen. De invaart was door de vette stroming ook enigszins spectaculair, het water kolkte rondom de boot. Verder liggen er toch wel aardig wat boten en een ferry met toeristen vaart ook een paar keer per dag. Het dorpje waar we bij liggen is eigenlijk toch ook weer niet vol met toeristen. De enige toeristen zijn de zeilboten en heeft daardoor zijn oorsprong gehouden. Etienne is al even op de kant geweest, maar ik ging maar niet mee. Toch maar zoveel mogelijk rust proberen te houden.

Vanavond hebben we gebbq'd op de kant. Bonnie Dos (Bonnie - St. Claire - 2, de tonijn van de Liberty) ging op de Cobb (de BBQ). Het was weer heerlijk!!! Salades, mais, aardappeltjes, tagliatelle en hamburgers vulden de tonijn aan. Iedereen had weer wat meegebracht Pot-luck) en we hebben weer een uitgebalanceerde maaltijd genuttigd. Tussen al de vissersboten, huisjes en zand stond een verhoging waar zelfs TL-verlichting was, daar hebben we een hoekje van in beslag genomen.

Na afloop alles in de bijbootjes en verder het dorpje in. Aan het bier in een locale kroeg. Het is echt zo puur nog hier. Kijk er nu al naar uit om morgen, huppend op mijn tenen, het dorpje te gaan verkennen met fototoestel.

-----
At 24-8-2010 13:40 (utc) our position was 36°59.87'N 007°50.32'W


twee reacties

Hey D&E. Jullie hadden even moeten stoppen, want we hebben medicijnen die je gegarandeerd 3 dagen geen pijn geven! Yep, we hebben paardemiddelen aan boord vanuit België. Was leuk jullie even gesproken te hebben via de marifoon. Vrijdag zijn we in Rabat en Jack hebben we tips doorgemaild;-).

Groetjes,

Ella en Erik
Ella en Erik () (URL) - Woensdag 25 augustus 2010 @ 16:27

Hoi Denise,gaat het wat beter met je kuit? Ik wil je niet ontmoedigen maar als het een zweepslag is ben je er wel even zoet mee.Dus zoek goed uit wat je er het beste aan kunt doen.Ome Christ heeft het ook eens gehad,dat is bij de fysio met laser behandeld,heeft toch vier weken geduurd,Dus ik wens je een hele snelle beterschap!Ik ben al voor je aan het duimen.Veel liefs voor jullie,v Mams
ANNY - Woensdag 25 augustus 2010 @ 18:08  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.