Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
Belgiƫ
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Kater | Home | Makrelen »

Mazagon

Zaterdag 28 augustus 2010 @ 23:04 Vanochtend al om 7.30 uur weg en dan weer Spaanse tijd (= Nederlandse tijd). Erg vroeg, maar het was wel lekker koel en mooi. Onze ankerketting zat rond onze kiel gedraaid (door stroom en wind tegenover elkaar) maar dat ging snel los en toen konden we de rivier af. Het was een heerlijke zeildag! Voor de kust liggen heel veel vlaggetjes van de vissers, dus dat is extra opletten.

Omdat we zo vroeg vertrokken ben je ook weer redelijk vroeg in een haven. We liggen nu in Mazagon, een industriehaven, maar de jachthaven ligt tussen de stranden ingklemd. Ik kan nog steeds niet ver lopen, dus in plaats van omhoog het stadje in, zijn we lekker naar het strand gegaan. Dat was toch wel heerlijk, lekker afkoelen in het water dat eigenlijk niet echt warm is. Morgen verder naar Cadiz.

een reactie

Ja ja volgens mij is de beste plaats daar in het water.De weerkaart op tv hier, geeft voor jullie daar,40graden ,je kunt je maar het beste goed beschermen!Denise zorg dat je je been niet over belast,anders heb je kans dat de genezing langer duurt.Ik was vandaag op de verjaardag van ome Johan,en erg leuk is dan dat ik daar hoor hoe veel jullie volgen zelfs de ouders van tante Greta,en tante Lian vond het klasse hoe jij jullie reisverslag neerzet op papier,een lust om te lezen zegt ze,leuke reactie he!Ja ja ik ben een trotse moeder,dikke kus voor jullie doei doei,mams.
ANNY - Zondag 29 augustus 2010 @ 21:59  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.