Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Crew gezocht! | Home | Soms zit het mee en s… »

Chateaubelair naar St. Lucia

Zaterdag 29 januari 2011 @ 02:52 Gisteren zijn in Chateaubelair gaan uitklaren. Chateaubelair klinkt veelbelovend. Ik moest meteen denken aan the Prince of Bel Air met Will Smith. Chateaubelair is heel wat anders, gewoon een dorpje als alle andere dorpjes op St. Vincent. Het heeft een erg slechte naam. Wij hebben er niets raars meegemaakt, maar we zijn er ook alleen aan land geweest om uit te klaren. Verder heeft het alleen maar geregend en gewaaid en zijn we aan boord gebleven.

Vanochtend vroeg zijn we naar St. Lucia gevaren. Dat was weer even wennen, een tocht van een dikke 20 mijl, na de hele korte tripjes van de afgelopen weken. Toen we vertrokken regende het nog steeds en het waaide hard. De wind bleef aardig doorstaan heel de dag, de regen is wel gestopt.

Plan was om naar Vieux Fort te gaan om daar in te klaren, maar aangezien deze koers niet bezeild was, liggen we nu in Soufriere. Etienne en Patrick (Vivente) zijn al langs de autoriteiten geweest, dus we zijn weer legaal in het land. We zijn net in het dorpje gaan eten, super geslaagd bij Captain Kent. Heerlijke fish-fingers, met frietjes voor omgerekend zo’n 9 euro! Het was ook nog happy hour, dus de biertjes waren ook goedkoop (zo'n 1 euro per flesje!). Verder is hier alleen niet veel. We willen nog wel graag naar de verschillende toeristische trekpleisters, maar willen dat pas doen als de ouders van Etienne er zijn. Waarschijnlijk dat we morgen dus weer verder gaan. Morgenochtend maar even palaver met de Vivente.

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.