Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Begrafenismuziek | Home | Nederland en België i… »

Met z’n vieren aan boord

Donderdag 03 februari 2011 @ 02:59 Vanochtend op tijd vertrokken naar de bus om te zorgen dat we op tijd op het vliegveld waren. We hadden mazzel, want eenmaal de hike omhoog en een stuk weer naar beneden stonden we net op de bus te wachten, toen er een auto stopte en ons meenam. Hij werkte hier in een hotel in de baai en moest iemand ophalen in Castries. Mazzel dus! Hij zette ons recht voor de juiste bus af en hoefde niets voor zijn goede daad te hebben.

De busrit is een belevenis op zich. In de Lonely Planet wordt het ook al erg mooi omschreven, zo is het ook. Je zit met 15’en in een busje waar normaal zo’n 9 man in kan. Gewoon een bank extra erin gepropt en met z’n drieën voorin kan makkelijk. Alle raampjes open en de radio op het hoogste volume. Heel de bus bonkt op het ritme van de muziek en de locals schudden op het ritme mee.

De tocht was schitterend! Het eiland is schitterend. Het is erg heuvelachtig met verschillende heuvelruggen waardoor je van boven naar beneden rijdt, met een waanzinnig uitzicht op het dal. De meesten moesten ook naar het vliegveld dus dat was mazzel, hij reed bijna in een stuk door. Een uurtje! Dat was weer een meevaller, we waren lekker vroeg op het vliegveld.

Daar wat gedronken en geskyped met een ex-collegaatje. Erg gezellig en ik ben weer helemaal bij. Ik merk dan wel wat dat ik die meiden erg mis, dat gezellig gekeuvel en het gegieber…

En ja hoor, er werd omgeroepen dat de vlucht uit Londen geland was en even later konden we Frits en Gerda een echte knuffel geven. Heerlijk!!! Omdat we het niet zagen zitten met de bagage terug in de bus, maar een taxi genomen. Daarna meteen aan de Happy Hour met de Vivente. Nadat we de bagage aan boord hadden gebracht zijn we wat gaan eten in het dorpje. Het was weer geslaagd. Vanaf nu zijn we dus een paar weken lang met z’n vieren aan boord. Nu maar snel gaan slapen, want Frits en Gerda zijn al vanaf 3 uur NL’se tijd vanochtend op! En voor morgen staan er meteen een paar excursies op de planning.

een reactie

Mooi om te lezen dat die oudjes er zijn;-)
Ik ben stiekem wel een beetje jaloers op jullie, hier regent het weer:-(
Maar wij zijn ook aan het aftellen, volgende week vrijdag gaan we een weekje naar Landal winterbergen.
Geniet er lekker van en als ze vervelend zijn laat je ze gewoon een paar dagen op zijn eilandje achter(joker)
x Danielle
danielle - Donderdag 03 februari 2011 @ 09:22  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.