Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Frankrijk met een Car… | Home | Warm bad »

Watersportzaken en supermarkten

Donderdag 10 februari 2011 @ 11:23 Hoe snel wen je aan luxe en gemak? Snel! Hier in Le Marin zijn heel veel watersportzaken. Dichtbij de haven en nog een paar aan de andere kant bij de andere haven. Verschillende zeilmakers en zaakjes waar je van alles en nog wat kunt laten repareren. En dat is handig! Nu hebben wij (gelukkig) niet veel nodig, maar het is wel heerlijk om te zien dat er van alles te krijgen is. Ook zijn er verschillende supermarkten.

We zijn vandaag alle watersportzaken afgegaan. We hebben niet veel nodig, maar je weet maar nooit wat je tegen komt. ;-) We hebben wat schroefjes gekocht en zijn niet geslaagd voor een ankerlier. Helaas, ergens anders maar even kijken. Etienne is nog even de mast in geweest, kijken of alle stagen er nog goed uitzien en hoe de lijnen boven in de mast zijn, de katrollen enz. Dat was gelukkig nog allemaal prima.

Aan het einde van de middag naar de supermarkt. Wat een heerlijkheid! Wij liepen ons weer helemaal te verlekkeren. Ze hadden weer betaalbare wijn, allerlei soorten groenten, kipfilet en overvolle vriezers. Eigenlijk gewoon heel veel ‘Hollandse’ producten, of nee, ik moet eigenlijk zeggen ‘Westerse’ producten. Morgen gaan we weer even wat groter inslaan, frisdrank, wijn, bier (alle drie errug belangrijk) en blikken, crepesmeel, enz. Heerlijk om weer de proviand aan te vullen. Grappig om dan te zien dat Frits en Gerda de AH heel normaal vinden natuurlijk. Als ze vertellen dat ze daar dat en dat weer hebben, zitten wij te kwijlen. In NL is dat zo normaal en besef je dat niet, dat het wel erg lekker is dat je kan eten wat je op dat moment wilt eten, wanneer dan ook.

Etienne is nog even bij de Vivente in de mast geklommen en daarna zijn we met z’n allen weer gezellig gaan eten.


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.