Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Watersportzaken en su… | Home | De gevaren van de zee… »

Warm bad

Zondag 13 februari 2011 @ 04:18 Lig je in Martinique, een grote baai met veel winkels, veel boten en erg geciviliseerd, heb je niet eens een onbeveiligd internetnetwerkje... grrr! Er is een leuke tent, Mango Bay, waar je gratis kunt internetten, alleen moet daar dan wel het internet werken. Dus vandaar, het was even stil vanaf onze kant. Het zenden met de SSB gaat in een baai ook niet altijd even makkelijk.
.
De afgelopen dagen waren weer druk, nuttig en super gezellig! Etienne heeft met z'n vader uitgebreid de motor gecontroleerd en de kleppen gesteld. Er zitten nieuwe scharnieren op de ankerbak en Mr. ED heeft wat sieraadjes gekregen (ogen, sluitingen en extra lijnen) waardoor we hem naast de boot kunnen ophijsen. We hebben ook weer goed boodschappen gedaan. En als toetje...'s avonds hebben we genoten van een heerlijk warme douche! Er is nu nog geen code of hek, dus we konden heerlijk bij het havenkantoor douchen. Ik geloof dat mijn laatste warme douche op de Canarische eilanden was...het was dus even heerlijk genieten. ;-)
.
Gisteren was het met name weer erg gezellig! We kwamen Jan en Susan (Peter Pan) weer tegen, 's avonds zaten we wat te drinken met de Vivente, zien we Daniel en Christine (Irun) en later is er nog een grotere verrassing; de Ech'O blijkt ook hier in de haven te liggen! Super leuk weerzien. We hadden ze natuurlijk in Marigot Bay al heel even gesproken, maar nu hadden we wat langer de tijd om uitgebreid bij te kletsen. Het is gewoon zo leuk om bekenden weer te zien, al is het alweer na een weekje.
.
Vanochtend hebben we de baai bij Le Marin weer verlaten. Het is weer tijd om verder te gaan kijken. De Vivente is meegegaan, maar gaan morgen alweer terug. Dinsdag en woensdag arriveren hun bestellingen in Le Marin. Het was vanavond dus een klein afscheidje, maar ook weer niet helemaal, want we gaan ze binnenkort vast weer zien. We liggen nu in Anse Ceron, een heerlijk rustig plekje tussen de ondieptes. Toen de zon vanmiddag scheen kon je onderwater genieten van het verschillende koraal, de kokerwormen en de verschillende visjes. Helaas is het water wel erg troebel.
.
-----
At 12-2-2011 01:43 (utc) our position was 14°28.53'N 060°58.89'W


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.