Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Warm bad | Home | Nog meer Martinique »

De gevaren van de zee

Maandag 14 februari 2011 @ 04:08 Sommige dingen lijken onschuldig en zijn dat soms inderdaad, maar soms ook niet. En andere dingen zien er gevaarlijk uit en zijn dat meestal ook. Helaas heeft Frits dat vanmiddag ervaren tijdens het snorkelen. Hij heeft de grote zwarte zee-egel ontmoet, ze hebben elkaar een hand en een voet gegeven. Dat was vervelend, maar gelukkig heeft hij er nu nog weinig last van, het kan namelijk goed pijnlijk zijn.
.
Maar, het snorkelen is schitterend hier! Het zicht onder water is super en er is veel te zien; allerlei soorten sponsen en koraal en veel verschillende vissen. En… we hebben zelfs 3 sepia's gezien! Super dus!
.
Waar zijn we? Nog steeds op Martinique, maar nu in Anse d'Arlet. Een super gezellige baai, met terrasjes, restaurants en barretjes langs de boulevard. Echt de Carieb! Erg leuk voor Frits en Gerda natuurlijk om dit gevoel ook mee te krijgen.
.
En hoezo Carieb… toen we lekker aan een biertje zaten, met onze voeten in het zand zaten onder een rieten parasol hoorden we muziek aankomen. De locale carnavalsgroep was aan het oefenen! Super super leuk! Wat een geswing! Ze hebben twee rondjes gelopen en we hebben ze zeker 1,5 uur gehoord. En maar trommelen die mannen en die dames maar met hun heupen zwaaien. Er volgt een filmpje zodra we internet hebben. Het was een leuk voorproefje voor het Caribisch carnaval.
-----
At 13-2-2011 02:30 (utc) our position was 14°29.92'N 061°05.18'W


een reactie

Leuk hoor, carnaval in de Carieb!!!!!
groetjes
Git
Brigitta - Maandag 14 februari 2011 @ 10:56  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.