Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Het was weer ‘douwen’… | Home | Hike to fall »

Roseau in Dominica

Vrijdag 25 februari 2011 @ 23:47 Ik had vandaag een baaldag, nergens zin in. Dat kun je wel eens hebben, maar ja, dat is zonde als je weer ergens nieuw bent. Dus toen Etienne terugkwam van het uitklaren met Patrick (Vivente), toch maar mee om Roseau te verkennen. Het is een leuk stadje. En met elke dag een cruisschip aan de steiger, ook bruisend en gezellig druk. Er zijn veel winkeltjes, van alles wat en vandaag was er een grote markt. De mensen zijn hier weer erg vriendelijk en we hebben een tijdje met Rambo (jawel!) staan kletsen. Een locale gids met veel humor. Tussen de middag hebben we bij een ‘Maggi-standje’ een kipje gehaald, super lekker met verse jus.

Het waait vandaag wel erg hard en ik ben blij dat we niet weg hoeven. Het waait zelfs zo hard dat we het voorluik dicht hebben, anders wordt het te koud in de boot. Dit wil je niet geloven.

Buiten dat Dominica erg mooi is en Roseau erg leuk, hebben we ook weer eens een super snelle gratis internetverbinding op de boot. Op Martinique konden we geen internet oppikken, terwijl we dat daar wel verwacht hadden. Maar hier, wat we dus nooit hadden gedacht, internet-netjes in overvloed. Het was dus weer heerlijk even bij lezen op de verschillende sites en het nieuws. Dat was wel schrikken, met alle verhalen over Libië enzo. Het is raar dat je nieuws anders beleeft dan toen we nog in NL waren. Ik weet niet goed hoe ik het moet verwoorden, maar je voelt je meer betrokken bij het buitenlandse nieuws. Ik weet niet wat het precies is, maar het lijkt harder binnen te komen. Misschien omdat je ook echt in het ‘buitenland’ bent, terwijl het voor ons eigenlijk alleen nog maar een verhaal op een nieuwssite is, gelukkig.


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.