Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Jungle Book | Home | Peter »

Promotiedagje

Zondag 06 maart 2011 @ 03:08 Sommige dagen komen zo uit de promotiefolder: "Zeilen in de Carieb". Gisteren was zo'n dag. Van Dominica naar Guadeloupe was het weer eens heerlijk zeilen! Lekker zonnetje, rustig zeetje, prima windje. Geweldig! We zijn al een paar dagen samen met de Vivente, Moonrise en de Wizard. 's Ochtends in Dominica was het idee al geopperd om 's avonds te gaan bbq'en. Dat is altijd een geweldig idee! Dus lieten we het anker vallen bij een lief strandje op Ilet Cabrit, Les Saintes in Guadeloupe.
.
Etienne ging samen met Marcel (Moonrise) en Patrick (Vivente) inklaren en vlees halen voor op de bbq. Groenten hadden ze niet in de supermarkt, dus werd er rechts en links geïmproviseerd, met als resultaat weer heerlijk eten! Het was een knus strandje (helaas wel onder de gevaarlijke Manchineel tree, maar niets van gemerkt), zonder zandvlooien, onder een schitterende sterrenhemel, met weer ontzettend gezellige mensen!
.
Als toetje hadden we marshmallows boven het vuur en als ultieme afsluiter, een kopje koffie met amaretto van de Moonrise!! We kwamen gewoon niet van het strandje af, het bleef gezellig en we kwamen niet uitgekletst. Na dit soort heerlijke dagen, val je zoutig, zanderig, rozig en moeiig in je bed, waarop je met een brede smile op je gezicht in slaap valt!
.
-----
At 5-3-2011 01:39 (utc) our position was 15°52.24'N 061°35.13'W


een reactie

Heerlijk toch zo’n dag afsluiting,ik zou dat deze dagen met carnaval ook wel willen.Niet dat ik zelf carnaval vier,ik heb alleen het feest geluid tot zo’n drie uur in de nacht,dat is wel wat anders.Ik wens jullie heel veel van die mooie avonden!Heel veel lieve groetjes,en dikke kus. mams
ANNY - Zondag 06 maart 2011 @ 13:52  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.