Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Indrukwekkend, treuri… | Home | Yeah!! Dyneema Experi… »

Swingend Nevis

Dinsdag 15 maart 2011 @ 10:23 Zit je de ene avond in de kerk mee te swingen, de andere avond swing je mee met de karaokenummers. Welkom op Nevis!

Een klein, redelijk mooi rond eiland. De mensen zijn weer erg vriendelijk en er is niet heel veel te doen. De eerste avond hier, zaterdagavond, hebben we wat door Charlestown gelopen en wat gedronken. Etienne heeft toen bij een vrouwtje op straat een knoflookbroodje gekocht. Erg lekker! Een tijdje met haar staan praten en zij vertelde dat de chinees daar en daar op de tweede verdieping erg goed was. We hadden verschillende Chinese restaurants zien zitten.

Zondag was er niets te doen, er lag een cruiseschip van Club Med voor de baai, maar verder erg rustig. We zijn dus gaan chinezen, bij het genoemde restaurant. En dat was lekker! Super! Op de weg terug naar het strand (we liggen aan een mooring bij het strand) kwamen we langs een kerk waaruit heerlijke swingnummers kwamen. Wij heel zachtjes de trappen op. Wat geweldig om te zien! Heel de kerk swingt! Men zingt mee, staat te klappen, heeft een ‘rammelaar’ meegebracht of zit wat mee te knikken. De pastoor (weet niet of dat bij die kerk ook zo heet) zag ons meteen en wenkte dat we binnen konden komen. Wij voorzichtig op de achterste bank geslopen. Wat geweldig om dit te zien. In NL gaat het er dan toch wel vreselijk stug aan toe hoor, in die kerken. Bij iedereen werden de voeten gewassen, maar gelukkig bij ons niet. Wij lieten een spoor van zand achter. We werden op een moment nog aangehaald door de pastoor, erg grappig en super leuk zo op de zondagavond.

Gisteren rustig aan gedaan en eind van de middag voor een biertje naar de leuke tenten hier op de kant. We hadden geen zin om zelf te koken, maar waar we waren was het eten niet zo. Laten we naar de Chinees gaan?! Heel erg, maar we zijn dus weer naar de Chinees geweest, het was nu nog goedkoper (nog geen tientje, incl. drinken, per persoon) en weer super lekker. Daarna terug naar Chevy’s waar elke maandagavond karaoke is. Wat een heerlijkheid om dat te zien. Mensen genieten zo van het zingen, het klinkt alleen voor geen meter. Haha!!!


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.