Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« St. Barths | Home | Dagvullend »

Gekortwiekt

Vrijdag 29 april 2011 @ 16:55 "Yes, beauty. I've time for you." glimlachte de lokale kapster tegen Etienne gisteren. Hij is nu aardig wat van z'n blonde lokken kwijt, maar het is nog steeds wel lang. Ze knippen hier prima, op St. Maarten. Het model is alleen niet helemaal hip misschien. Bij mij heeft ze daarna ook goed de schaar erin gezet. Ze had beter met de verf aan de slag kunnen gaan, want ik ben me toch grijs! En onderin ben ik blond van de verlepte verfkleur. Klinkt vreselijk nietwaar? De kapster wilde ook het liefst er veel afhalen, maar ik wil even geen kort koppie. Even maar wat meer mijn haar vast dus, of met een doek ;-)

We liggen in Philipsburg, St. Maarten, de NLse kant. Hier komen elke dag minimaal 2 cruiseboten, de boulevard (oftewel boardwalk) en Frontstreet zijn helemaal ingericht voor de cruiseboten. Dat houdt ook hier in; juweliers, juweliers, duty free shops, juweliers en juweliers. Ongelooflijk!! Alles sjokt in de hitte over straat met een biertje in de hand. Je krijgt zo echt een vertekend beeld van de 'cruiseschippende' mensen. In Backstreet is het meer 'local'. 

Wat dan zo grappig is om te zien bij de lokale supermarkt....vlokken van De Ruijter!! En vruchtenhagel, muisjes en oliebollenmix van Koopmans! Ik eet morgenochtend dan ook lekker een boterham met vlokken. Hmmmmm!!!!

een reactie

Wij willen foto’s zien!
Groeten van ons allen, Ocean World Marina, Puerto Playa, Dominicaanse Republiek.
Abel T, Wizard en Liberty - Zaterdag 30 april 2011 @ 20:12  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.