Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Gekortwiekt | Home | Omver geblazen »

Dagvullend

Zondag 01 mei 2011 @ 19:40 Met de carnavalsoptocht hier in St. Maarten ben je een hele dag zoet. Zoals echte NL'ers hadden alle Nlse boten voor Koninginnedag de vlaggen gehesen. En ook als echte NL'ers gingen we om 10 uur naar de kant, de optocht zou om 10 uur starten. We dachten, leuk plekkie uitzoeken en klaar. Ahum, dat was weer echt Europees gedacht. We zijn in de Carieb! Dus die optocht begint niet om 10 uur. Nee, rond drie uur kwam de optocht voorbij!! Het was dus weer al met al een dagvullend programma. 

Het was wel waanzinnig leuk en gezellig! Samen met de Vivente en bezoek en de Rapy, stonden we bij de Heineken tent. De beste plek. We hebben nog een tijd met de PR- persoon gekletst, da's leuk werk. Gewoon met een Heineken in je hand, t-shirts, bandana's, petten en kettingen uitdelen.....ik denk dat ik ook maar zo'n baantje zoek als we terug zijn. ;-)

Na afloop zijn we door Wietse, Wilma en Henk (het bezoek van de Vivente) heel lief getrakteerd op een super lekker diner, helaas hun laatste afscheidsmaal. Want vandaag hebben we hen helaas alweer moeten uitzwaaien. 

Daarna hebben we in Maho Beach aan het hek gehangen toen hun vliegtuig opsteeg. Jullie hebben nog veel filmpjes en foto's tegoed, zodra internet een keer snel is ergens komt dat hoor!!


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.