Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Omver geblazen | Home | Dikke maagd »

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Woensdag 04 mei 2011 @ 15:02 ….dit keer niet de boot. Nee, wij gaan met het vliegtuig op vakantie dit jaar. Naar Nederland!!!! Yeeeh!!! We gaan in september 2 weekjes op vakantie naar NL. Het gaat met mijn heimwee ook meteen stukken beter. Ik kijk er zo naar uit iedereen weer heel even in levende lijve te zien. We vliegen vanaf Curacao, dus de planning voor het einde van het jaar is ook meteen duidelijk. September, oktober en november zijn we op de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curacao). Het zal wel druk worden deze twee weken vrees ik. We willen namelijk ook een afspraak plannen met de Amerikaanse ambassade voor een visum voor Amerika en een bezoekje aan de tandarts lijkt ons verstandig (maar wel minder leuk!). De lijst met dingen die ik uit NL mee terug wil nemen groeit, gelukkig heb ik maar een erg kleine tas om mee naar NL te gaan, kan ik de grote juist weer mee terug nemen.
 
Op dit moment zijn we nog steeds in St. Maarten. Morgen varen we naar de BVI. Nog even samen met de Vivente, want zij zullen over een paar weken naar Bermuda vertrekken. Wij gaan na de BVI’s waarschijnlijk naar Martinique, waarna we verder zullen afzakken naar het zuiden.
 
We liggen aan de Franse kant in de Lagoon, hier in St. Maarten. Deze kant is minder gezellig dan de NL’se hoor. Ik mis Lagoonies hier (lekker internetten en prima Happy Hour) en de ‘Yachties’ daar (de bootjesmensen). Hier zijn ook genoeg restaurants, maar het is moeilijker contact maken wanneer veel Fransen bij elkaar zijn, daar kom je gewoon niet  tussen, zelfs al spreek je Frans. Eergisteren hebben we in Lagoonies nog gezellig geborreld met Hans en Anja (Fiddlesticks) en Gerard en Adrienne (Bleufin). We hebben afscheid genomen van de Fiddlesticks, ook zij gaan richting NL. De Bleufin gaan we misschien in het zuiden weer zien. Het was voor ons trouwens een heel toer om hier te komen, de Lagoon is niet echt diep te noemen namelijk. En wij met onze 2 meter, steken wel aardig diep. Het was dus even vastlopen, geultje ‘baggeren’ en weer verder. ;-)
 
Het internet is hier aan de Franse kant wel iets sneller, vandaar dus weer een filmpje en weer mega veel foto’s (sorry, ik kan zo moeilijk kiezen…) in het fotoalbum (Montserrat, St. Kitts, Guadeloupe, Dominica, Antigua & Barbuda, Martinique, St. Lucia, Carnaval St. Maarten). Veel kijkplezier!

twee reacties

Iederen EVEN zien?? Ik kom twee weken tussen jullie in liggen dus bereid je maar voor!!! Oh schat, we gaan de schade even flink inhalen tijdens een ouderwetse ladies night, wat vind je ervan? :) Can’t wait, KUS!
Tanja - Donderdag 05 mei 2011 @ 04:05

NIEUWS: We gaan in september 2 weekjes op vakantie naar NL…. :-D
Denken jullie dat dat vakantie gaat worden. Heb je misschien een secretaresse nodig die jullie meetings kan/wil organiseren. In ieder geval een geheime plek waar je kunt overnachten. Want met Tanja tussen jullie in komt er van slapen denk weinig terecht…. kwek kwek, kwebbel kwebbel… Sorry Tan :-D
José () - Vrijdag 06 mei 2011 @ 04:15  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.