Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Waar zouden we zijn z… | Home | Mr. Ed in de overbela… »

Veel, maar eigenlijk weinig

Donderdag 02 juni 2011 @ 04:15 Er zijn van die dagen, dat er veel gebeurt, maar ik er eigenlijk weinig over te vertellen heb. Klinkt vaag? Nou, het is gewoon zo. Gisteren zijn we op Martinique geland bij Fort de France, heel de dag gezeild. Vette golven, veel wind. Achter het eiland een hele grote groep dolfijnen bij de boot! Dat was weer super leuk. 's Avonds bij de McDonalds even mail gecheckt. Vanochtend ingeklaard in Fort de France, boodschappen gedaan en nu liggen we aan de overkant in een baai. Wat winkeltjes gekeken, een beetje geshopt en lekker op het terrasje een pilsje gedronken. Met name de mail gecheckt om te kijken waar de lijnen van Marlow blijven. Vandaag was het laatste bericht dat ze in de bus van de koerier liggen. We verwachten dus dat ze vandaag of morgen bij de haven in Le Marin aangekomen zijn. En daar gaan wij morgen ook heen. Ik ben benieuwd, want er is volgens de Caribische Evenementen Agenda een regatta bij Le Marin. Het zal dus wel erg druk zijn.
.
Wat zei ik? Veel gebeurd, maar eigenlijk weinig over te vertellen. Ik kan me namelijk voorstellen dat jullie niet op een én-toen-én-toen-van-boodschappen-naar-McDonalds-verhaal zitten te wachten. Wat het uiteindelijk wel een beetje geworden is??
-----
At 1-6-2011 15:47 (utc) our position was 14°33.58'N 061°03.28'W

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.