Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Muzikale familie | Home | Junglebook »

Hete bliksem

Zondag 19 juni 2011 @ 13:10 Ik was thuis al bang voor onweer. En dan heb je een dak boven je hoofd, nu zat ik in mijn bikini in de kuip op zee met als hoogste punt ons bootje. Slik!! We hadden gisteren bizar weer van Carriacou naar Grenada. Regen! Regen! Af en toe ook aardig wat wind, maar voornamelijk veel regen. En dus ook onweer! Het was best beangstigend. Het regende zo hard dat het water dood sloeg, je zag de kant niet meer en het flitste en donderde om onze oren. Etienne zat in z’n zeiljas, doorweekt. Ik gewoon maar in mijn bikini. Ik had het sinds hele lange tijd weer eens keer koud. Het is allemaal goed gegaan, geen inslag of niets gelukkig. We wilden ergens gaan snorkelen voordat we naar St. Georges zouden gaan. Maar het was gisteren niet echt uitnodigend. We zijn dus maar door gevaren en lieten eind van de middag het anker vallen in St. Georges.

Net toen Shelley (Northwind) en Simon (Colombe) uit het stadje terugkwamen. En wat eigenlijk voor het eerst was, sinds we weg zijn uit NL….we hebben binnen geborreld en gegeten. Ik had nog een extra groot zeil gespannen om droog te kunnen zitten in de kuip. Helaas, het regende zo hard, dat we het niet droog hielden. Dus met z’n viertjes maar naar binnen. Het was echt ‘sauna La Luna’. Zeker toen ik ook nog ging koken. Maar het was super gezellig en we hebben lekker gekletst.

Vandaag is het zondag, uitslapen dus. Zeker na zo’n latertje als gisterenavond. Inmiddels was er in het zeil een aardige plas water komen te staan, dus Etienne heeft net geknutseld en dat in de watertank laten lopen. Toch zonde om dat water meteen weer weg te ‘gooien’.

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.