Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Junglebook | Home | 13e breedtegraad »

Vochtig

Donderdag 23 juni 2011 @ 10:01 Grenada is geweldig, maar het weer soms… dat is toch vrij nat. Het is dan ook regenseizoen. Gisteren bijvoorbeeld! Heel de dag harde regenbuien. Zo hard dat het schuim op de ramen stond. Eereergisteren waren we al op pad geweest voor onze dynamo. Gisteren zouden we de dynamo gaan wegbrengen om te laten repareren. Maar helaas…. De To Winward (een andere NL’se boot hier) klopte gisterenochtend al vroeg aan. Onze bijboot was door de wind op z’n kop gedraaid, met motor en al! Shit! Een buitenboordmotor die op z’n kop in het zoute water ligt, da’s niet zo best voor het ding. En inderdaad, hij wilde niet meer starten. En drogen, met heel de dag buien, ging ook niet zo best. Pas toen Etienne , eind van de middag, de bougie liet drogen in de oven (jawel!) wilde hij starten. Gisteren dus niets aan het dynamo-hoofdstuk gedaan. Eigenlijk helemaal niets gedaan, alleen maar geprobeerd ons opvangsysteem voor regenwater werkend te krijgen. En zelfs dat is maar half gelukt.

Vandaag dan met de dynamo op pad? Nee, ook niet. Het is hier vandaag een feestdag met de meeste winkels dicht. Feestdag? Ja, Corpus Christi. Nou ben ik wel redelijk katholiek opgevoed, maar van Corpus Christi heb ik nog niet eerder gehoord. We gaan vandaag waarschijnlijk dan maar lekker weer op pad met de bus, naar het mooie binnenland, samen met Simon (Colombe) en Shelley (Northwind).

PS Foto's bij het vorige artikel is vandaag wel gelukt!!!

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.