Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« 13e breedtegraad | Home | Rustig »

Jungle Book 2

Maandag 27 juni 2011 @ 10:25 En weer, geen Mowgli en Baloe beer. Maar wel een Mano aapje en een hele grote eekhoorn!! Eergisteren zijn we weer op pad geweest. Etienne en ik waren zaterdagochtend eerst naar de markt gegaan. Heel veel fruit en groente te koop voor weînûg! Een hele zak limoenen voor 2 EC. Dat is iets meer dan 50 eurocent. We hebben daarna Fort George bekeken, maar dat viel zwaar tegen. Toen we terug naar de boot gingen, kwamen we Simon (Colombe) tegen, of we die middag naar de aapjes meegingen. En zodoende waren we zaterdagmiddag weer met z’n viertjes op pad naar het Grand Etang National Park en Crater Lake. Dit was erg mooi en een hele andere vegetatie dan bij de Concord Falls. Het was weer Jungle Book, maar dan een andere jungle. Deze hike was ook pittig, wat voornamelijk door de blubber kwam. Je schoof geregeld een stukje weg. Toch zijn we allemaal, buiten onze voeten, redelijk schoon uit de strijd gekomen. Ze hadden er wel hele gemene planten. Een grassoort, echt vlijmscherp met karteltjes. Als je langsliep, zette dat zich vast in je kleding of huid. We hebben dus allemaal wel een paar snijwondjes. Wat ook erg grappig was, het leek of af en toe een alarm, danwel een telefoon ging. Er waren vogeltjes die een soort alarmachtige roep/getilp/gefluit laten horen.

Gisteren was het een klusdagje. Er zitten weer een paar nieuwe lijnen in de mast. Dat ging niet helemaal soepel, een van de vallen schoot in de mast. Gatver! Etienne de mast in om een nieuwe lijn te laten zakken. Sinds een paar dagen loopt er een swell hier langs de kant, waardoor we redelijk liggen te rollen. Het was dus geen pretje bovenin de mast. Na een aantal klusjes hebben we ons gisterenavond beloond met een gezellige Happy Hour en daarna een lekkere pizza.


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.