Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Jungle Book 2 | Home | Haringen... »

Rustig

Woensdag 29 juni 2011 @ 09:47 De dagen vliegen hier voorbij. Zelfs als je weinig doet. We zijn met wat kleine klusjes en opruimklusjes bezig geweest de afgelopen dagen. Alle lijnen zijn nu vervangen door de schitterende Marlow lijnen (op 1 na). En dat was ook niet zonder slag of stoot. Zoals ik al schreef moest Etienne daar de mast voor in en een val hebben we maar even laten ‘vervallen’. Als we ergens zijn waar we rustiger liggen, dus niet zo’n swell, dan gaan we de mast wel weer in. Ons wateropvangtentje krijgt ook steeds meer vorm en zo worden nog wat andere klusjes gedaan.

Gisteren kon Etienne de dynamo op gaan halen. Vol spanning wachtte ik aan boord. Helaas de dynamo was nog niet klaar. Jammer! Eind van de middag nog even langs. Verbetering alom, ze waren er aan bezig. Gisteren hebben we gezellig bij Shelley en Simon geborreld op de Colombe. Het was weer laat en vanochtend relatief vroeg. We gaan weer op pad met z’n viertjes, het binnenland in. Het weer werkt vandaag vrees ik alleen niet mee, het regent. Bah. Verder is het hier nog steeds prima. We worden al echt opgenomen in het cruiserswereldje van de Amerikanen en Canadezen die hier vier maanden moeten vertoeven ivm het orkaanseizoen. Zondag is er een big party naar aanleiding van de ‘Independence Day’ in Canada én Amerika. Gezellig!!

een reactie

Nou nou, zo te lezen vermaken jullie je prima met alle klussen en excursies. Ook wij gaan nu eventjes ruim 2 weken genieten van onze vakantie. Alleen gaan we niet zo ver als jullie. Veel plezier daar en geniet ervan. Neem bij het feestje er maar eentje op ons ;-)

Groeten van Miranda en Rien.
Rien () (URL) - Donderdag 30 juni 2011 @ 06:48  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.