Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
Belgi√ę
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Cosmetische chirurgie… | Home | Veel info »

Rustig wachten....

Zondag 07 mei 2006 @ 00:00 La Luna ligt nog steeds op de kant.... te drogen. En dit wil maar niet vlotten... Erg balen met deze mooie weekenden! Vorig jaar voeren we haar met Koniginnedag over naar de haven.

Aan de andere kant wordt er heftig geklust. Etienne heeft zo lang ze op de kant ligt (vanaf eind augustus) superveel gedaan! Alle navigatie-instrumenten zijn al vervangen (buiten en binnen), draden opnieuw getrokken en de navigatietafel heeft een nieuwe look. Na wat ongemakjes met de watertanken (lekke slang en uiteindelijk lekke tank) zijn er twee rvs-watertanken in elkaar gezet, precies op maat voor onder de banken in de salon. Deze liggen inmiddels ook op hun plaats en zijn zo goed als aangesloten. Daarnaast kan ook de kachel, tijdens een koudere avond, zijn werk doen. Rond het stuur is e.e.a. vervangen en zijn er rechts en links nog wat klussen gedaan. Op de spiegel staat inmiddels een grote paal, waar alle antennes op komen. Dus ondanks dat ze niet droogt is er genoeg gebeurd.

Het is nu voor binnen nog wachten op de salonverlichting. We hebben blitse ledplafonnières besteld, maar volgens mij moeten ze uit Timboektoe komen, zolang dat dat duurt. Daarnaast moet de radarkabel nog getrokken worden, maar het is even rekenen of we de afstand halen en uitvogelen hoe we in hemelsnaam de kabel met twee grote stekkers door de mast en het dek gaan krijgen.....vraag me af hoe anderen dat hebben gedaan.

Dus al met al wordt er veel gedaan en zitten we niet stil. Het was alleen wel lekker geweest als ze al in het water lag...

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.