Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Verschillen | Home | Realitysoap »

No Jumping!

Zondag 10 juli 2011 @ 15:55 Seven Sisters Falls. Zeven watervallen bij elkaar. Twee daarvan zijn na een redelijke hike goed te bereiken. De anderen zijn té pittig voor ons, tenminste voor ons op slippers. Maar de Two Sisters waren schitterend! Boven elkaar, met donderend lawaai vielen ze naar beneden. Bij het startpunt werden we uitdrukkelijk geïnstrueerd. Voor tweeën terug, niet springen, op het pad blijven en dat pad loopt zo en zo. En allemaal een grote wandelstok mee. Oke, wat staat ons te wachten?

Een paar honderd meter verder liepen we een local tegen het lijf. Een schattig manneke, wat hartstikke doof bleek. Hij liet ons allerlei kruiden en vruchten zien die daar groeiden en werd zo onze gids naar de watervallen. Ondanks dat hij hartstikke doof was, sprak hij redelijk Engels. Hij was ontzettend begaan met ons, of eigenlijk met name met Shelley en mij. Hoe vaak we niet te horen kregen “No jumping!! No jumping off the falls!” Er was kortgeleden een vrouw gesprongen en met haar knie op een steen terechtgekomen. Ziekenhuiswerk. Nou was ik toch zeker niet van plan om te springen, maar na de zoveelste waarschuwing wisten we het wel. Het was een redelijke hike, met erg veel modder en gladde stukken door de vele regen van gisteren. Het was ook aardig wat klimmen en klauteren. Ik voel vandaag mijn bovenbenen dan ook goed! Onze gids paste goed op ons en net na tweeën waren we weer terug bij het beginpunt. Wat gegeten in St. Georges bij het Nutmeg Restaurant en op tijd in de haven voor Happy Hour. De dag afgesloten met een biertje en pannenkoeken bij ons aan boord.


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.