Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Oude liefde roest nie… | Home | Op pad »

Cadeautjes

Vrijdag 12 augustus 2011 @ 00:00 Af en toe moet je jezelf eens kietelen en iets extra’s doen. Nou hebben wij niet te klagen hoor, maar vandaag hebben we een paar cadeautjes voor onszelf gekocht. Ja, inderdaad, het heeft te maken met mijn vorige berichtje, onze oude liefde.

Op Bonaire zitten veel duikscholen, zoals ik al vertelde. Deze scholen hebben ontzettend veel spullen in de verhuur. Het is echt niet normaal zoveel flessen daar staan, zoveel regulators en BCD’s daar hangen! Je kunt je bijna niet voorstellen dat dat allemaal weg is in het hoogseizoen. Dan moet je in polonaise naar een duikstek denk ik. Alhoewel hier ook veel duikstekken zijn. Doordat er zoveel verhuurmateriaal is, kun je voor een leuk prijsje hier tweede hands spullen kopen. We hadden al een duiksetje aan boord voor nood. Als er een touw in de schroef zit of zoiets en Etienne heeft er al een paar keer het onderwaterschip mee schoongemaakt. In St. Vincent vonden we het toch al wel weer heel leuk dat duiken. En na het dagje met Huib Jan en Janet waren we weer helemaal verkocht. Het is hier nu eenmaal schitterend onderwater! We hebben vandaag dan ook twee stabjacks gekocht en een ademautomaat, octopus en meters. Etienne heeft z’n automaat en duikcomputer aan boord, maar we hadden voor het 7 liter flesje alleen een backpack en dat duikt nu eenmaal niet fijn. Mijn duikcomputer ligt in NL ergens in een verhuisdoos, dus die komt in september wel deze kant op, maar tot die tijd moet je wel weten hoeveel lucht je in je fles hebt.

Het was vandaag niet meteen uittesten, want ik had wat last van migraine. Maar het duiken komt heel binnenkort!


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.