Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Sharon's Serenity | Home | Hoedenparade »

Gemeente Bonaire

Woensdag 17 augustus 2011 @ 16:41 De dagen vliegen weer eens om! Maar ja, we moeten ook van alles doen en aan de andere kant hebben we het ook wel weer rustig hoor. Gisteren de was gedaan en vanochtend op pad om boodschappen te doen. Dat is best een aardig eindje lopen. We hebben het steekwagentje dus maar meegenomen en dat is echt goud waard! Eerst twee treetjes met blikjes, dan de krat met blikken en pakken en dan de twee boodschappentassen. Mensen kijken een beetje raar, maar ja, het scheelt ons sjouwen, zo in de hitte. We hebben ons na dit pittig warm tochtje getrakteerd op een broodje kroket aan boord. Smullen! Een paar maanden geleden grapten we nog dat als we op Schiphol zijn, we eerst kroketten willen gaan eten... dat hoeft nu niet meer hoor! ;-)

Het is ontzettend grappig om te zien dat Bonaire NL's is. Je ziet een plakaat met dat je nu je studiefinanciering kunt aanvragen; "Nu kan!" staat erop. De uniformen bij de douane zijn erg NLs, de radiozender, veel mensen en de verkeersborden. Verder zijn de nummerborden totaal niet NL's, je hoort heel veel spaans en papiamento. Je kunt wel lekker NL'se spullen eten en kopen, bij de Blokker en de Etos. Maar de wegen zijn stoffig, je betaalt (sinds jan 2011) met de US Dollar, het is hier enorm warm en het water is zó blauw! Grappig dit stukje NL!


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.