Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Gemeente Bonaire | Home | Regen! »

Hoedenparade

Donderdag 18 augustus 2011 @ 17:45 Op de radio hoor je het nieuws uit NL met het NL'se weerbericht. Ooh jongens, ik zou jullie graag wat zon en warmte willen sturen! We liepen net over straat en in de zon is het dan net alsof je langs een groot gasfornuis loopt, de warmte komt zo op je af. In de winkels, met overal airco, is het dan ook heerlijk!

Vandaag wat boodschapjes gedaan en nog wat was. Vanaf vandaag kan ik ook meedoen met de hoedjesparade! Ik heb een gaaf rieten hoedje gekocht, heerlijk voor in de zon.

Verder heb ik weinig spannends te melden. We zijn erg bezig met het naar NL komen, er worden volop afspraken gemaakt en het ‘mee te nemen vanuit NL’-lijstje groeit met het uur.

PS De foto's van Venezuela staan in het foto-album. Hopelijk komt de schoonheid van Venezuela goed over in de foto's!
PS Het filmpje over ons 'duik-avontuur' staat bij het artikel Sharon's Serenity.drie reacties

Denise, hoed staat je goed hoor! Duiken is gaaf he. Wij hebben inderdaad ook een setje aan boord voor de praktisch, kan me jullie aanschaf helemaal voorstellen! Veel plezier straks in Nederland en we zien jullie vast over een half jaartje ofzo!
liefs Maarten & Daan
Daan (URL) - Vrijdag 19 augustus 2011 @ 07:50

Hoi Denise, Etienne!
na heel de dag al zakelijk gecomputerd te hebben ( http://www.gemke-werbeartikel.de ) is het heerlijk om het ‘s-avonds privé te doen.
Hier heeft het de afgelopen nacht heel erg gebliksemd en geblitst! Daar had ik als kind al respekt voor, kroop ik onder dekens!
Doe ik dus nu niet meer! Net je bericht gelezen, denk eraam alles moet ook meegenomen worden, wat je op je lijstje hebt staan.
Ik ken dat zo goed, als wij in HIA of Dordt boodschappen doen, is mijn wagen vol met héél veel lekkere dingen. En als ik over de grens kwam, heb ik heel dikwijls een lekkere, echt Hollandse vleeskroket gegeten! Zalig hoor! Ik ga nog even verder bij jullie kijken, ik geniet gewoon als die foto’s bekijk of de verschillende berichten lees!
Doei! Voor zometeen: Slaap ze! Hier is het nu 22.33 uur! Anky!
Anky () - Vrijdag 19 augustus 2011 @ 17:33

Nog steeds houden we jullie leuke verhaaltjes bij en genieten mee;). Jullie zullen je verheugen als jullie in Nederland zijn en het zal jullie verbazen hoe vlug je weer in het dagelijkse patroon zit. Vergeet geen DIKKE kleding mee te nemen want wij hebben kou geleden in NL toen wij daar op vakantie waren:(. Geniet met volle teugen. Straks zijn jullie weer blij als jullie weer op de La Luna zijn! Wij komen jullie alsnog achterna en zullen op veilige afstand blijven;-). VEEL PLEZIER in NL.
Ella en Erik () (URL) - Zaterdag 20 augustus 2011 @ 04:59  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.