Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Hoedenparade | Home | Curacao »

Regen!

Zondag 21 augustus 2011 @ 16:14 Gisteren gedoken op de laatste duikstek in het lijstje op Klein Bonaire: Z. Sampler. En grappig, dit is tevens ook onze laatste duik in Bonaire. Het was weer een schitterende duik! Het waaide minder dan de vorige keren, dus de zee was rustig, we lagen rustiger en het was super helder water! Het was een aardige drop off, schitterend begroeid. En zoveel vis! Grote scholen met kleine visjes en een paar grote jagers zwemmen ertussendoor. Toen we bijna bij de boot waren, zagen we nog twee schildpadjes! Geweldig!

Vanochtend hebben we uitgeklaard, het is de bedoeling morgen naar Curacao te varen, maar de wind werkt niet echt mee. Grappig is dan weer… de man bij de douane komt uit Schijf, een plaatsje in Brabant, vlakbij waar wij gewoond hebben. Hij zit hier voor een assignment van 9 maanden. Even leuk gekletst over Bonaire én Nederland.

Vandaag was een rare dag. Heel veel, maar dan ook heel veel regen is er gevallen. De straten staan gedeeltelijk blank. We zitten nu te internetten en Etienne is maar even terug naar de boot gegaan, alle luiken stonden gewoon nog open. Ook is de wind vandaag helemaal weg, we liggen dan ook andersom aan de mooring. Men zegt hier dat dat komt door de tropische storm Irene, je merkt daar, ook op zo’n afstand dus zeker wel wat van.

Foto’s van Bonaire staat in het fotoalbum.


een reactie

Hoi Denise, Etienne
hier was het vandaag broeierig warm, heb dus bijna 4 Ltr. gedronken! Nu ik dit schrijf is het bijna 23.00 uur en we hebben nog steeds broeierig weer, 23 graad. De nacht blijft tropisch warm, 18 graad. Zomer is fijn, maar niet dit, maar… mopperen helpt geen biet.
Overigens,over de wereld is klein… ik heb kontakt met meerdere leveranciers, en bij één van die werkt een vrouw die een Hollandse vader heeft, ze heeft een typisch Hollandse naam, én ze kent Hendrik Ido Ambacht, en haar vader heeft in Rotterdam gewoond!
Over toeval gesproken, dus onze mails of telefoontjes gaan best wel eens in het Hollands, heerlijke taal blijft het toch!
Luitjes, ik ga slapen. zeg Denise bedankt nog voor je lieve mail!, maar…. verontschuldigen hoeft niet hoor, je kan toch niet iedereen terugmailen?! Nou dan! Geniet van jullie samenzijn, van jullie wereldreis! Wanneer gaan jullie precies naar NL? Kun je HIA van mij de groeten doen en ook mijn lievelingsplek om over het water naar schepen te kijken, n.l.bij het Zwijndrechts pontje!

Doei! Mach’s gut!!!
Anky
Anky () - Dinsdag 23 augustus 2011 @ 18:03  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.