Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Hemelvaartsdag | Home | La Luna is klaar! »

Terug van weggeweest in het logboek

Vrijdag 27 oktober 2006 @ 21:51 Het is alweer wat maandjes geleden dat we dit logboek hebben bijgewerkt. Helaas was dat niet omdat we lekker met La Luna weg waren.... Eén van de reden is, is dat mijn vader (van Denise) in juni is overleden. Na een erg kort ziekbed aan de agressiefste vorm van longkanker... Zoiets hakt erin. Dus had ik ff geen zin om dit log bij te houden...

La Luna ligt nog steeds bij Moverbo, maar inmiddels al wel in de loods. De onderkant droogt gestaag en daarom zijn ze de romp alvast maar gaan restylen. En dat wordt wel erg mooi! De boot is rond september naar binnengegaan. Voor die tijd heeft Etienne veel geklust. Er is echt van alles nog gedaan. Eén van de kisten in de kuip, zo'n 'klap-deksel', was door de vorige eigenaar in tweeën gezaagd. We hadden daardoor ook elke keer lekkage in de bak. Moverbo heeft de deksel met matten aan elkaar gemaakt en Etienne heeft hem daarna verder geplamuurd, geschuurd en geverfd. Ziet er weer strak uit! Verder is er veel bij roer en stuur vernieuwd: nieuwe roerbussen, kabels en rollen.

Maar het is niet allemaal klussen hoor! In augustus zijn we lekker met de boot van onze schoonouders weggeweest. We hebben een rondje langs de grote steden gemaakt: Delft, Leiden, Haarlem, Amsterdam, bij Muiden naar binnen, Utrecht en zo via wat kleine plaatsjes weer naar Zwijndrecht. Een erg leuk rondje, waar we met La Luna niet kunnen komen. De Zeester is een motorjacht en heeft een ruimte waar je als zeiler jaloers op kunt zijn!


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.