Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Home sweet home | Home | Van hetzelfde »

Life is life

Donderdag 29 september 2011 @ 18:48 Vanochtend zat ik op een houten bankje, mijn voeten in het zand, een grote Benjamin Ficus naast me, 4 boodschaptassen aan mijn voeten. De wind speelde met mijn haar, de schaduw was lekker warm. Ik zag een gekko’tje (hagedisje) de straat over rennen. Op dat moment wist ik dat ik op de juiste plaats zat. Hier in Curacao,wachtend op het busje wat mij weer naar mijn ‘huisje’ gaat brengen. Ik heb genoten in NL, maar het meeste van de mensen. En die ga ik weer missen, maar ik weet nu wel, na twee weken geschampt te zijn door het jachtige leven en de razende trein in NL, dat ik hou van mijn bootje, mijn huisje en op dit moment dit leventje.

Het kwartiertje varen van de haven naar onze ankerplek op het Spaanse water was heerlijk. Veel te kort, maar het was fijn weer op het water te zijn. We liggen bijna op ‘ons’ oude stekje. Terwijl ik de spullen uit de ontplofte tassen weer een plekje gaf, ging Etienne z’n sociale rondje maken en iedereen gedag zeggen. ’s Avonds waren we verplicht tot uit eten bij Norman (het tentje waar we ook met de dinghy’s aanmeren en de Happy Hour’s zijn), want ik had nog steeds geen boodschappen gedaan. Dat was vanochtend als eerste aan de beurt, dus vanavond ga ik weer lekker koken, exotische kipsalade met stokbrood staat op het menu. Etienne heeft vanmiddag de dynamo op de motor gezet en ik ben weer met water aan het spelen geweest, oftewel ik heb de was gedaan.

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.