Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Life is life | Home | Replica »

Van hetzelfde

Zondag 02 oktober 2011 @ 23:51 Ik had een goede voornemen gemaakt voor als ik weer terug op de boot zou zijn; elke dag een logberichtje. Maar helaas, dat lukte weer niet. Nou heeft het eigenlijk niets met ‘lukken’ te maken, het is meer van dat ik niet elke keer hetzelfde wil vertellen. Want dat is toch wel een beetje de tendens van de dagen hier. Terwijl het eigenlijk niet zo voelt, maar als ik dan ’s avonds achter m’n laptopje kruip en bedenk wat ik jullie nu weer eens zal gaan schrijven, dan kom ik altijd op hetzelfde uit.

En om nou weer te schrijven over een waanzinnig gezellige Happy Hour, nee, dat ga ik maar een beetje inperken. We blijken al zo’n naam daarin te hebben! ;-) Een paar dagen geleden zijn we gezellig met Simon (Colombe) en Shelley (North Wind) naar Willemstad geweest, kijk dat kan ik eigenlijk best vertellen. Maar ja, ik heb volgens mij al meerdere keren geschreven dat ik Willemstad geweldig vind, met haar terrasjes en gezellige straatjes en winkels. Dus dan wordt het toch weer hetzelfde geleuter.

Wat wel nieuw is… gisteren zijn we eind van de middag met Jacques en Annet (Panache), Shelley en Simon en Lennart en Nina (Rosemary) naar Jan Thiel Beach geweest. Op het strand staan allemaal ligbanken en grote loungesets. Er zitten verschillende hippe restaurants, zoals Zanzibar en Tinto. Het is er heerlijk zwemmen in het heldere water en daarna op het strand lekker een biertje drinken. Het was gezellig ‘limen’ met elkaar in het water en op het strand, met uitzicht op een schitterende zonsondergang!

een reactie

It’s a boring life but somebody has to lead it,just sorry it has to be you! :}
Hans () - Maandag 03 oktober 2011 @ 12:40  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.