Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Van hetzelfde | Home | Mobiel »

Replica

Maandag 03 oktober 2011 @ 23:03 Ik pak een kar en terwijl ik de poortjes doorloop graai ik de laatste Allerhande mee. Ik loop door de AH. Het is er heerlijk koel. Bij de groente afdeling pak ik een zak uien en verzin wat ik vanavond wil eten. Bij de vleesafdeling twijfel ik of ik bij mijn eerste menu-idee voor vanavond blijf, of verander ik. De pittig gekruide bieflapjes zien er namelijk ook wel lekker uit. Ik pak de huzarensalade eigen merk mee, mooi voor op de boterham tijdens de lunch. Via de snijwarenafdeling, kom ik bij het brood met sesamzaadjes, wat ik altijd meeneem bij de AH. De Euroshopper worstenbroodjes zijn ook geen twijfel geval. En terwijl ik de karamelstroopwafels van het eigen merk in mijn karretje leg, krijg ik een vertrouwd gevoel. Ik luister naar het Nederlands geklets om me heen en bedenk dat boerenkool van Hak voor morgenavond best lekker is. Via de vriesvakken en de immense tijdschriftenafdeling kom ik bij de kassa. Ik laad mijn boodschappen op de band en zet mijn boodschappentassen klaar in het wagentje. De caissière met erg bruine huid scant al mijn spullen op een snelle geroutineerde wijze.

Maar dan gaat het mis.. ze vraagt niet naar mijn bonuskaart en zegt “180 gulden alsjeblieft”. Hé?! “180 gulden?!” Wat is er aan de hand? De vrouw achter mij wordt ongeduldig en rijdt met haar wagentje over mijn tenen. Auw, dat doet zeer! Ik kijk naar mijn beneden en zie mijn gelakte tenen in mijn teenslippers. Teenslippers? Nee, ik droom niet, ik ben bij de AH op Curaçao. In China maken ze replica’s van NL’se winkels. Hier op Curaçao is de AH ook zeker niet te onderscheiden van de NL’se variant!


Welkom bij Albert Heijn!


een reactie

Ik dacht dat je schrok van het bedrag, want dat heb ik nog wel steeds! In euro’s klinkt het gewoon wat goedkoper….en je bent daar toch gewend aan geraakt. Zie je zometeen, doeg!
Annet en Jacques () - Dinsdag 04 oktober 2011 @ 09:59  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.