Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Replica | Home | Hazes »

Mobiel

Woensdag 05 oktober 2011 @ 23:06 Sinds gisteren zijn we mobiel. We hebben het kanariegele autootje van Ben (Giggles) voor een paar dagen te leen. Toppie! Dat geeft nog meer vrijheid om een eiland te bekijken en om dingen te doen. Ook de praktische dingen, zoals het bevoorraden van de boot. Tuurlijk hebben ze in Colombia en Panama en de rest van de wereld ook van alles, maar hier hebben ze de NL’se dingen. Wees gerust, ik ga écht de boot niet volstouwen met stroopwafels en satésaus, maar een beetje daarvan en van nog een hoop andere dingen (ketjap, zoete chilisaus, enz enz) dat maakt weer veel. En dat is dan een mega gesjouw om dat in de ochtend met het boodschappenbusje te gaan halen.

Dus, op pad met het autootje. Gisteren met Annet (Panache) aan het toeren. Het was weer even wennen, want de Gele Kanarie is een automaatje. Dat went snel hoor. De wegen zijn hier redelijk, maar de borden ontbreken. Dat viel me al op toen we nog op Schiphol stonden; de hele vele verkeersborden, voor elke scheet hebben we er wel een, in NL!

Met Annet ben ik naar Winkelcentrum Suikertuintje geweest. We hebben heerlijk, zeker een uur (als het niet langer is) bij de Hollandse Bruna doorgebracht. Heerlijk in wat bladen snuffelen en kijken welke boeken nu in de top 10 staan. Helaas hadden ze de Lonely Planet van Colombia niet meer. Heeft iemand hem toevallig elektronisch? Er is namelijk veel te doen in Colombia en best veilig, ik ben dus heerlijk bezig met een soort van ‘vakantieplanning in het binnenland’. Een van de leukste dingen; voorpret.

Vandaag hebben we Simon (Colombe) en Shelley (North Wind) naar het vliegveld gebracht. Zij gaan ook heerlijk voor twee weekjes op vakantie naar NL.

een reactie

Hi D, er staat een gratis te downloaden versie vd Lonely Planet Colombia op internet (duurt ong 10 min). Heb je daar niets aan? Greetzzzzz.
Linda - Zondag 09 oktober 2011 @ 15:13  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.