Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Mobiel | Home | Eigen huis & tuin »

Hazes

Zaterdag 08 oktober 2011 @ 12:22 Wel eens een Antiliaan, André Hazes horen en zien coveren? Ik wel! Gisterenavond bij Norman’s. Geweldig om te zien en horen. Jammer dat ik mijn camera niet bij me had!

Het was gisteren weer een waanzinnig gezellige avond, met een heerlijke bbq bij Norman’s. Omdat ons verblijf hier nu binnenkort toch echt eindig is, hebben we met verschillende boten afgesproken om dinsdag zelf te gaan bbq’en op het strandje hier. Zin in!

La Luna ligt inmiddels weer wat dieper in het water. We hebben ingeslagen voor de komende periode. Het lijkt alsof ik steeds meer weggestouwd krijg, hier en daar. Verder hebben we veel gedaan. Etienne heeft o.a. het nieuwe lampje op de lampjes in de mast geplaatst. We zijn nu veel beter zichtbaar als we aan het zeilen zijn. Buiten het boodschappen doen en wegstouwen, heb ik twee middagen achter het naaimachine gezeten. Eerst om douchegordijnen van een bevriende boot korter te maken en gisteren voor een creatief knutsel werkje. Ik had wat leuke ideeën opgedaan, dus lekker aan het knutselen geweest. Het naaimachine staat nog op tafel, ik heb nog een leuk crea-projectje klaar liggen.


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.