Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Wat een poppenkast! | Home | Generale »

Klompen

Zondag 23 oktober 2011 @ 14:19 Na een erg natte overtocht van de boot naar de kant gisteren, is het vandaag een stuk minder onstuimig op het water. We zijn inmiddels ook weer gaan verliggen, maar volgens mij iets te vroeg, het is nog heftig schommelen. Gisteren hebben we Oranjestad verder verkend. Wat een stad, wat een stad. Ik heb mijn eerdere indruk van poppenkast nog niet bijgesteld, al was het gisteren minder erg, zonder cruiseschip aan de wal. Het is naast de poppenkast ook een hip gebeuren hier, met hippe winkels, hippe mensen en hippe tentjes. Het is me weer overduidelijk wat de laatste mode is.

We zaten gisteren nog even te internetten bij Starbucks in een waanzinnig sjieke ‘mall’ toen er buitengewoon mooie en sjiek geklede mensen langskwamen. Binnen in die mall is een, á la Venetië, binnenwater waar bootjes mensen ophalen en brengen naar een eilandje in de buurt. En daar ging iemand gisterenavond trouwen. Leuk gezicht!!

Dit weekend ligt H.MS. van Amstel, een NL’s fregat aan de kade. De jongens hebben het beeld van de NL’ers goed in ere gehouden, met hun ‘Klompentour’ op echte klompen. Helaas konden we niet bij het fregat komen en dus geen bezoekje brengen.

twee reacties

je schildert het weer goed.
tonny () - Maandag 24 oktober 2011 @ 09:52

Binnenkort vertrekt één van de dochters van Lenie richting de Caribbean. Maar dan zijn jullie denk ik al weer verder gevaren.
Wat betreft de mall….á la Venetië, dat heb ik in Doha gezien toen ik bij Lianne was. Wat ben ik toch een wereldreiziger eeej hahahahaaa dikke kus moi
José () - Maandag 24 oktober 2011 @ 14:09  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.