Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Generale | Home | Aruba dushi tera »

Echt

Vrijdag 28 oktober 2011 @ 04:15 We blijken qua timing elke keer precies goed te zitten om de Koningin te zien. Vandaag ook weer. We kwamen van Starbucks (lekker ge-internet) en liepen langs de boulevard. De auto's aan de ene kant van de weg moesten stil blijven staan, de andere kant was leeg. Bij het Parlementsgebouw stonden veel mensen buiten klaar met fototoestel of telefoon. Er kwamen al een paar motoragenten aanrijden. Ik naar voren gestapt en wat foto's gemaakt. Wie weet? En ja hoor, toen de dikke Lexussen mij passeerden zag ik in de eerste achterin Bea zitten! Jawel!! Geen Antilliaanse nep-koningin, maar gewoon Beatrix herself. En in de tweede auto achterin zaten Maxima en Willem-Alexander. Lachen!!!! Helaas weerspiegelen de autoramen enorm. Ik kan dus alleen de auto's laten zien. Maar het was wel grappig! Ik ben niet enorm Koningsgezind, maar hou wel van tradities en zo zie ik het Koningshuis ook een beetje. Vind het dus wel heel grappig dat wij haar hier, zo ver weg van NL, nu eens niet alleen op tv hebben gezien.
.
Mijn oranje t-shirt ligt al klaar en mijn teennagels hebben inmiddels ook al die kleur. Morgenochtend maar vroeg naar de kant. Ik ben benieuwd of het morgen druk is, wat precies het programma is en natuurlijk, of ik haar een beetje goed kan zien en ze een beetje leuk op de foto kan zetten. Een handje is vast te veel gehoopt, dus ik neem genoegen met een leuk fotootje.
-----
At 28-10-2011 01:43 (utc) our position was 12°30.55'N 070°01.93'W


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.