Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Echt | Home | Verbindingen »

Aruba dushi tera

Zaterdag 29 oktober 2011 @ 13:39 We hebben ze gezien! De Koningin!! Maxima en Willem-Alexander!! Heel bijzonder, echt op een meter afstand ofzo. Grappig dat je zo ver moet gaan om ze daadwerkelijk te zien. Maar, het is hier minder druk dan op een Koninginnedag in NL, dus heb je meer kans om dicht tegen het hek te staan. Het was jammer dat ze niet echt langs het publiek ging, ik heb een hand gehad van de premier Mike Eman van Aruba. Toch ook bijzonder?!;-)

’s Ochtends was het een drukte van jewelste op de boulevard, het zag er zwart van de kinderen en oranje van de mensen. Heel veel beveiligingsmensen waren er natuurlijk op de been. We stonden vlakbij waar de auto’s stopte, maar op het moment dat ze uitstappen begint alles en iedereen te gillen, te duwen en te dringen. Ook de journalisten die al een perskaart hebben en vooraan staan. Het was wel heel leuk om ze een keer live te zien. Ook de vrouwelijke parlementariërs of wat er maar een beetje bij hoorde, was in hoed, mooie jurk en waanzinnige hakken. Net zoals Maxima, die doet goed mee met de mode met haar rode stiletto’s van bijna een halve meter. Ze zag er mooi uit. Ik had nooit zo gezien dat de Koningin maar een klein vrouwtje is, die er, voor haar 73e nog best goed uit ziet. Maar toch ook steeds brozer wordt.

’s Ochtends langs het hek hadden we de meest leuke gesprekken met locals en vakantiegangers die waren komen kijken. Mensen zijn hier toch nog best NL gezind (tja, natuurlijk, anders waren ze vast niet komen kijken) en trots dat ze nog bij NL horen. Wij vinden dan weer dat Aruba het goed heeft gedaan in haar onafhankelijkheid, corruptie valt mee en het land doet het goed.

’s Middags kwam de Koninklijke familie naar het Linear Park, voor het Festival Popular. Daar was het ook een drukte van belang, een gezellige drukte. Het deed een beetje denken aan onze NL’se Koninginnedag. Bea, Maxima en Willem liepen gewoon tussen de mensen door en bezochten de verschillende podia. Daarna werden ze op het podium officieel toegesproken door de premier Mike Eman. Deze hield een waanzinnig mooie speech over de rol van het Koningshuis in NL, Aruba en de rest van de wereld. De Koninlijke familie werd uitgeleid door mensen in schitterende carnavalskostuums. Je zag Willem-Alexander en Maxima even voorzichtig ook met de heupen wiegen!

Het was een leuk dagje en ik hoop dat zij dat ook zo hebben ervaren. Wij werden op het laatst nog geïnterviewd door een journaliste van het Arubaanse dagblad Amigoe. Wat wij van de dag vonden en wat we op Aruba deden. Erg leuk natuurlijk!!


een reactie

Mooie foto’s, vooral van die handen. Adios!
Annet () - Zaterdag 29 oktober 2011 @ 21:35  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.