Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Dag Koninkrijk der Ne… | Home | Cruiseschip, tonijnen… »

Weer onderweg

Woensdag 02 november 2011 @ 00:00 We zijn onderweg naar Santa Marta in Colombia. De wind valt niet tegen. Vanmiddag schoten we af en toe met een kleine 3 knopen niet echt op, maar nu vliegen we weer met zo'n 6 knopen. Het waait ook weer wat harder waardoor ook de golven hoger worden. Dat is minder, we zitten hier relatief dicht onder de kant, dus is het niet diep, zo'n 80 meter. Hierdoor heb je steile, vervelende golven. Vannacht gaan we naar dieper water als we het puntje ronden. Hopelijk wordt het dan wat beter.

Wat baal ik dat de website nog niet werkt. Maar ja, dan maar even offline en een mailtje naar mijn moeder en Etienne z’n ouders. Hopelijk kunnen we in Santa Marta e.e.a. weer fixen.

Verder gaat alles goed. Het is weer even inslingeren, maar we zijn niet ziek. Vanmiddag zijn we nog op de film gezet door de Nederlandse Kustwacht. Zij vliegen laag over en hebben een camera vast aan de kop van het vliegtuigje, zo maken ze films van alles wat ze zien. De NL'se Kustwacht patrouilleert hier heel veel, omdat zij samen met Venezuela en Colombia de drugsrunners hier willen pakken. Gelukkig zitten wij niet in ons nakie aan dek en hebben maar even vriendelijk gelachen voor de film. Ik wilde ze nog oproepen om te vragen of wij dat stukje film mogen hebben, maar volgens Etienne zouden ze dat toch niet geven. Jammer!!!

Ik werd net even geroepen door Etienne, die buiten zit. Een hele grote groep dolfijnen!! Dat was weer even geleden. Zo waanzinnig genieten, met de oranje kleurende lucht op de achtergrond….

We hebben net macaroni gegeten. Heel simpel, maar prima voor zo'n eerste nachtje.

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.