Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Taganga | Home | Feestje!! »

Eten, buren en frustratie

Donderdag 10 november 2011 @ 00:00 Als we in een haven liggen is het opruimen en kleine klusjes doen, gebruikmaken van alle gemakken van een haven. Maar ook lekker genieten van de stad. De afgelopen dagen dus weer regelmatig door Santa Marta gelopen. Gisterenavond hebben we in de stad gegeten, op straat. Tegen het einde van de middag komen er ineens overal kraampjes, stalletjes en wagentjes die eten en drinken verkopen. Van lekkere saté-sticks tot gevulde broodjes en gefrituurde gevulde deegbollen tot pizzapunten. Het was echt genieten en daarna een ‘cerveza’ (biertje) op de boulevard. Prima!!!

We hebben ook bekende buren gekregen, de Happy Bird, Yvonne en Roderick, die we in Curacao hebben leren kennen en even kort in Aruba ook hadden gezien. Gezellig!!!

We zijn nog steeds redelijk gefrustreerd over de website. Hoe machteloos kun je je voelen als je afhankelijk bent van anderen!! Je belt met de vraag of de site nu toch eindelijk weer online gezet kan worden. “Geen probleem, ik zet een mailtje door naar de tweede lijn.” Bel je de volgende dag, site is nog steeds niet online namelijk. “Ooh, wat vreemd. Even kijken. Ik zie het al, het mailtje is in de verkeerde box terecht gekomen.”Whaaaa….werken ze daar nog ouderwets met een doos met IN en OUT erop ofzo. Of meer in de trant van 2E LIJN en OUTPAPIER? Grrrrr…..

La Luna zit ook weer vol met diesel. Er is hier (nog) geen dieselpomp, maar er komt , als je diesel wilt, een tankwagentje. Toen we deze vanochtend spotte, meteen erheen met de jerrycans. Dat deed ook de Boto en de Celtic Dream waardoor het tevens een gezellig kletsuurtje werd.

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.