Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Lost | Home | Shopping mall »

Shit dag

Dinsdag 29 november 2011 @ 21:43 “It was one of those days….” zouden onze Amerikaanse vrienden hebben gezegd. Een echte, letterlijke en figuurlijke, shit dag! Heel de nacht had het al geregend. Niet af en toe, en niet een beetje, nee, met bak en al. En toen we uit bed kwamen, was het nog steeds net een Nederlandse herfstdag. Nou hadden we niet echt iets gepland om te gaan doen, dus ok. Maar dat veranderde toen ik, net uit bed, nog voor het ontbijt naar de wc ging…. Ja hoor, jullie voelen het al…. De s-tank zat weer verstopt, maar dusdanig dat het er bovenuit liep, tussen de slangenklemmen door, de kast achter de wc in. Ok, snel alle deuren dicht en eerst maar ontbijten. Wat zal ik nog meer over vertellen? Willen jullie details? Ik denk het niet, mijn maag hield alles net binnen vandaag. De tank lag al bijna overboord, we zijn dat ding kots beu, of gepaster poepzat, dat snappen jullie. Alle details besparend, hij zit inmiddels weer op z’n plek, maar zonder functie anders dan ‘kastvulling’. De wc gaat nu rechtstreeks naar buiten. Nog even op zoek naar de juiste doppen om te zorgen dat de tank niet gaat uitdampen en dan mag hij blijven hangen, vinden we geen doppen, gaat hij alsnog van boord. Waarom wij hem vandaag dan toch hebben gehouden? Niet uit nostalgie of gehechtheid hoor. Misschien omdat we er tegenwoordig wel lol om hebben…. Bij Etienne liepen vanochtend de tranen over z’n wangen…van het lachen.. “niet weer dat ding he?!” Nee, het is meer uit praktisch en misschien kostenbesparend oogpunt, als we ergens komen waar we niet in het buitenwater mogen lozen, hebben wij altijd nog een (ontstopte) vuilwatertank, die we alleen maar hoeven aan te sluiten.

Wel eens gehoord van ‘de wet van Murphy’? Op sommige dagen, momenten gaat alles fout? Ik zei toch al dat het een shit dag was….. Laten we zeggen dat we een lange werkdag (> 8 uur) aan de wc hebben besteed. Toen we namelijk alles weer op z’n plek hadden, ik de hele boel grondig ontsmet had, we lekker hadden gedoucht en we dachten weer lekker naar de wc te kunnen gaan….pompte hij niet meer weg. Aaaarrgggghhhh!! Er zijn mensen op de wereld die hun huizen bouwen en bekleden met uitwerpselen van dieren. Wij weten sinds vandaag dat dat inderdaad erg goed gaat, er is niets zo hard als ingedikte str…. En daar gaan slangen door dichtzitten. Toevallig dat we daar vandaag ook tegenaan liepen? Ik weet het niet, het was gewoon een van de mindere dagen. Al hebben we wel gelachen, tussen de buien door. ;-)

PS Internet is hier even wat minder geweest. Er staat hieronder nog een nieuw berichtje, met hopelijk wat foto’s. Zo niet, wordt vervolgd…..

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.