Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Shopping mall | Home | Mr. en Miss Krab »

Verder

Zaterdag 03 december 2011 @ 04:25 Alweer de laatste dag in Cartagena gisteren. Vandaag zijn we naar Islas del Rosario gevaren, waardoor we weer een paar mijl dichterbij bij Panama zijn. Op het moment als de wind goed wordt, dan gaan we naar de San Blas eilanden in Panama, een tochtje van weer een nachtje door. We willen in januari in Colon zijn, om het Panamakanaal door te gaan. De tijd vliegt weer.
.
Gisteren dus druk met boodschappen doen, drinken inslaan en water halen. De komende maand verwachten we weinig te kunnen kopen bij de Kuna Indianen op de San Blas. We hebben nog even geprobeerd te skypen met de familie, maar internet is erg brak hier. In de ochtend hadden ze met werkzaamheden aan een flat, een elektriciteitspaal omgereden en was er geen elektriciteit. Tja, dan is er ook geen internet.
.
Gisterenavond zouden we met een groep de oude stad in gaan, als een soort afscheid. Wij gingen vandaag weg, de Boto in eerste instantie ook, maar volgt morgen. En wij moesten alweer afscheidnemen van de Celtic Dream. Helaas dunde het groepje steeds verder uit door zieken (tja, zelfs in een warm klimaat kun je de (Colombiaanse) griep krijgen) en moest uiteindelijk de Celtic Dream helaas ook nee zeggen. Dawnelle kreeg haar eindexamen wat later dan verwacht en dat moest ze natuurlijk meteen maken. We zijn uiteindelijk alleen met de Boto op stap gegaan. Het oude gedeelte is, ook 's avonds, schitterend! Mooi verlicht, maar niet zoveel kerstverlichting als in Santa Marta. We hebben heerlijk gegeten in het meer 'bohemien gedeelte' van de oude stad, waar een super relaxte sfeertje hing.
.
Inmiddels liggen we voor anker bij Isla Grande, het (zoals de naam al verklapt) grootste eiland van de Islas del Rosario groep. Het is hier stil, erg stil. Geen wolkenkrabbers of containerterminal, maar een klein resortje en verder allemaal mangroves. Het enige is dat je op zo'n plek bijna wel zeker weet dat je geen internet hebt en dus weer afhankelijk bent van de SSB. Wat niet erg is, want die is eigenlijk veel betrouwbaarder dan internet. ;-) Vandaar ook nu pas het berichtje van donderdag hieronder.
-----
At 3-12-2011 1:41 (utc) our position was 10°10.48'N 075°43.84'W


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.