Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Mr. en Miss Krab | Home | On the move »

Verjaardagsfeestje

Zondag 04 december 2011 @ 23:50 En dit jaar ben ik jarig in Colombia, het land wat in eerst instantie niet eens op onze planning stond! Er is alweer een jaar voorbij. Een jaar sinds wij, mijn vorige verjaardag dus, vierden op de Kaap Verden, terwijl wij ons aan het klaarmaken waren voor de grote oversteek naar de Carieb. Goh, en nu zijn we alweer een jaar hier, in de Carieb. Ik hoef niet te zeggen dat ik benieuwd ben waar ik volgend jaar mijn verjaardag vier. Dat staat al, mits we ons aan de planning kunnen houden, vast. Maar dat duurt nog even, we hebben nog een heel nieuw jaar voor de boeg!!
.
Etienne had de boot versierd, de gekleurde vlaggetjes flapperde luid in de wind. Gisteren had ik van Pablo en Antonio, twee jongens in een kano, twee mooie kettingen van schelp gekocht, waarvan een gekleurde. Mijn verjaardagscadeautje. Leuk als je de taal toch redelijk beheerst, je kunt dan wat praatjes maken en leert zo meer over de omgeving en het leven. Eigenlijk was het mijn tweede verjaardagscadeautje trouwens, want in Santa Marta had ik al een leuk jurkje gekocht.
.
Vanochtend kwam de Boto op de koffie met taart. Erg gezellig en wat een luxe, we zijn vanavond weer bij hen uitgenodigd om te komen eten. Daarnaast brachten ze ook een schattig portemonneetje mee. Ik ben dus super verwend! Op zich komt dat portemonneetje wel goed uit, want ik had eergisteren mijn leren weggegooid. Leer schimmelt vreselijk als je het niet gebruikt. Ik denk dat mijn leren rugzakje er ook nog achteraan gaat, dat schimmelt dan wel niet, maar door het bruine leer met zweet worden al mijn kleren bruin, wat er moeilijk uit gaat. Leer op de boot? Niet aan te raden!
.
Verder hebben we vandaag het eiland rondgelopen. Er zitten 9 hotels cq resorts op dit kleine eiland. Het was dus rondlopen en om de paar minuten een strand danwel resort of hotel tegenkomen. Het is wel een mooi eiland, weer schitterende witte stranden en helder blauw water.
.
Gisterenavond liet ons weer zien waarom we niet een film hoeven te kijken. We zaten nog even in de kuip met een biertje totdat we verschillende lichtballen in een sliert door de lucht zagen gaan. Het klinkt als zijnde ufo's ofzo, maar nee, het was 'gewoon' (tenminste dat denken wij) een meteoriet die door de dampkring ging. Zo bijzonder!!!
-----
At 4-12-2011 21:50 (utc) our position was 10°10.48'N 075°43.83'W


drie reacties

Hallo Denise,

Nog proficiat met je verjaardag…
Veel plezier daar en natuurlijk zijn we zeer benieuwd wanneer jullie door het kanaal gaan

Rene en Brigit
Rene en Brigit - Maandag 05 december 2011 @ 03:20

Hallo Denise,

Te laat maar wel gemeend, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.

Een dikke knuffel van Henk en Barbara
Rapy - Dinsdag 06 december 2011 @ 00:12

Heb je even geen internet, mis ik dat je jarig bent geweest… lieve Denise, nog van harte gefeliciteerd van ons. Weer een jaar wijzer. Zie trouwens dat je dezelfde chocoladeletters had als wij, zeker ook op Curacao gehaald. Wij zijn op Los Roques, Jacques noemt het steevast los broekos. Fijne plek hier. Adios mi amigo, x Annet en Jacques
Annet en Jacques () - Donderdag 08 december 2011 @ 21:55  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.