Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Winterwonderland | Home | Een witte Pasen met k… »

Nieuw vaarjaar

Zondag 27 januari 2008 @ 00:00 Een heel nieuw jaar, een heel nieuw vaarseizoen!! Het is alweer bijna eind januari, de tijd vliegt. En zo ook de tijd om te klussen.

Afgelopen vrijdag naar Düsseldorf geweest. Ik vind dat altijd ontzettend leuk, maar ook vermoeiend ;-) Er was weer veel moois te zien; onder andere schepen van zo’n 4 miljoen euro! Bizar gewoon! Ook de stands van de verschillende motordealers maar eens goed bekeken. We gaan toch maar kijken naar een zwaarder motortje... Het wordt een Solé of Mitsubishi (eigenlijk hetzelfde). Veel folders en leesmateriaal mee naar huis genomen. Zaterdag maar even naar Drinkwaard in Sliedrecht om naar de Mitsubishi motor te kijken. Zij zitten bij ons in de buurt en dat is lekker makkelijk. Maar ja, dan sta je bij zo’n blok en denk je, ‘gaat dat passen?’ Dus vandaag naar boord om alles goed op te meten. En dat is best moeilijk, want hij staat tussen het trapje naar buiten en het bed in de achterkajuit, aan beide zijden met een schuine kant. Toch maar een poging ondernomen en het nieuwe blok zal net wel, of net niet gaan passen. Het oude blok al los gehaald, een nieuw motorblok moet er toch komen!

Ik vind het wel spannend, want hoe moet zo’n zwaar blok uit de boot en een ander er weer in? Pfff, ik moet er nog niet aan denken… Deze week maar weer even naar Drinkwaard om de motor te bestellen. Dan wordt prio één op het kluslijstje….maar och, we hebben nog een heel jaar voor ons, dus er kan nog genoeg gedaan worden!!


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.