Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Gezellig boot en niet… | Home | Voorbereidingsdingen »

Kerstboom op de punt

Zaterdag 19 december 2009 @ 14:00 Ik ben eindelijk klaar met de boom optuigen en alle kerstkaarten zijn geschreven. Ik kwam er maar niet toe. “Te druk” was mijn excuus. Maar ik denk dat ik er gewoon tegenop zag… voorlopig de laatste kerstboom, de laatste kaarten. En dat terwijl het buiten écht winterkerst weer is en ‘Last Christmas’ door de radio klinkt. Nee, ik was de laatste dagen een beetje melancholisch. Ik geniet altijd zo erg van deze tijd van het jaar en weet dat het de komende jaren volledig anders zal zijn. Niet dat het dan niet leuk kan zijn, maar er zal geen dik pak sneeuw op de boot liggen en geen grote kerstboom op de punt. De kerstliedjes neem ik wel mee en heb me voorgenomen nog wat plastiek kitse kerst’rommel’ op de kop te tikken om volgend jaar de boot mee te ‘versieren’. Enne… kerstkaarten sturen, dat kan toch ook voor een paar keer wel elektronisch?

Het is ook een tijd om met iedereen die je lief is, gezellig samen te zijn en lekker te eten. Iets waar ik heel erg van geniet. Dat zal ook anders zijn volgend jaar…
Voor nu, ik ben inmiddels uit mijn dipje en ga dit jaar juist intens van alles en iedereen genieten. Ik verwelkom Etienne zo met een sneeuwballengevecht, ik zing ‘I'm driving home for Christmas’ erg hard mee (sorry buurtjes) en bij ‘Last Christmas’ zie ik mezelf volgend jaar al in mijn bikini zitten aan het geïmproviseerd kerstmaal!!


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.