Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Nummer 30 | Home | Snorkelparadijs »

Beetje zon

Donderdag 04 oktober 2012 @ 03:44 Je zou niet zeggen dat het hier zomer moet gaan worden. De afgelopen dagen kwam de regen nog steeds met bakken uit de hemel.
.
Gisteren zijn we met Victory nog wel even gaan snorkelen in de pas door het buitenrif. Schitterend!! Helaas was de zon nog steeds verborgen achter het gigantisch dikke wolkenpak, anders was het nog mooier geweest! Hier zag je ook een doornenkroon, jammer want die eten het koraal kaal. Verder weer ander koraal gezien dan op de andere eilanden. Daarna duurde het even weer ik weer op temperatuur was, voor ons is het best fris hier nu. Het is maar wat je gewend bent he?!
.
Gisteren zijn we ook naar Fetoko eiland gevaren. Het eiland van Ben en Lisa, de organisatoren van de Vava'u regatta week. Zij zijn hier een restaurant en accommodatie aan het bouwen en zouden een feestje geven. Dat ging helaas niet door.
.
En wat doe je verder op van die regenachtige dagen? Een beetje kokkerellen bijvoorbeeld, zo heb ik heerlijke Chinese tomatensoep en lekkere hummus gemaakt.
.
En vandaag zijn we, in de zon (!), naar een ander ankerplekje gevaren. Inmiddels is de zon er nog steeds en gaan we maar snel snorkelen, voordat de zon het weer af laat weten.
-----
At 4-10-2012 0:30 (utc) our position was 18°43.33'S 174°05.94'W

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.