Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Whangarei | Home | Echt landleven »

Klaar voor de kant

Zondag 25 november 2012 @ 23:10 En dan liggen we weer voor anker. In het riviertje, recht voor Norsand. De werf waar we morgenochtend de kant opgaan. Vandaag zijn we op pad geweest voor een schuurmachine enz. Misschien kunnen we het huren, maar we weten alvast wat er te koop is. Ik kijk er niet naar uit om op de kant te leven. De wc en de gootsteen kunnen we niet gebruiken. M.a.w., met een emmer afvalwater de boot af en voor elk plasje (ook ’s nachts) naar het douchegebouw. Daarbij staat de boot op de kant, dus moet je met een ladder aan boord klimmen en dat vind ik altijd best hoog. Maar ja, we willen dat La Luna weer mooi wordt, dus moet het en het zal prima gaan.

Vanmiddag ben ik alleen winkeltjes gaan kijken en uitgebreid door de supermarkt gaan struinen. Sinds kort bestudeer ik de etiketten nauwkeurig en Etienne heeft hier, heel logisch, niet altijd het geduld voor. Ik heb een tijdschrift gekocht met heerlijke recepten. Etienne was al teleurgesteld dat ik niet meteen vanavond aan zo’n recept begon. Het gaat dus wel helemaal goed komen de komende dagen. Etienne gaat druk aan het schuren, ik ga de boel binnen reorganiseren, dingen klaarmaken voor NL en lekker koken! Is het plan….;-)

twee reacties

Ja ja het klinkt weer heel leuk daar!Ik hoop voor jullie dat het in NL niet tegenvalt,we zullen proberen er iets van te maken.
Tot dan! groetjes van mams
ANNY - Dinsdag 27 november 2012 @ 13:57

haha, en ik maar zoeken naar de grote rijdende lift. Hier gaat het dus anders. Rotweer vandaag, toch gewerkt? Ik zie jullie al helemaal blauw doorlopen rondlopen daar. Succes!
Monique - Woensdag 28 november 2012 @ 16:33  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.