Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Echt landleven | Home | Klussen »

Snipperdag

Donderdag 29 november 2012 @ 14:19 Gisteren hebben we maar een snipperdag genomen. Het regende pijpenstelen! Goed excuus dus. We zijn wel nuttig bezig geweest.

Hier in NZ hebben ze natuurlijk weer andere gasflesaansluitingen dan in Europa. We kunnen daarom niet makkelijk onze, Europese, gasfles vullen. Voor het kamperen gaan we een gasstelletje kopen, dus hadden we al besloten, dan ook maar een NZ’se gasfles. Die hebben in de aanbieding bij The Warehouse gekocht, mooi dus. Laten vullen voor 25 NZ$ en we zijn weer blij. We werden helemaal blij toen de man van het gasvullen een Europese verloopnippel liet zien. Maw, een uurtje later was onze Europese gasfles ook gevuld. Helemaal mooi!

Daarnaast is Etienne weer naar de kapper geweest. Dat is toch altijd weer een verrassing. Hij werd geknipt door een derdejaars stagiaire. Niets mis mee, maar de opmerking “niet te kort”, snapte ze niet. Terwijl ik hem echt een paar keer in het Engels herhaald hebt. Och, het misstaat hem niet, al is het even wennen, hij kan er weer een paar maanden tegen laten we zeggen. Ik heb wel besloten niet naar deze kapper te gaan, ik wil geen kort koppie. ;-)

Verder hebben we met Josien (Inish) nog even bijgekletst en heb ik wat kledingwinkels bekeken. Ik moet echt een nieuwe jeans, maar vind de mode hier maar raar. Of ik loop gewoon 2,5 jaar achter, of het is gewoon anders hier. Nu ben ik blijkbaar niet in de hipste zaken geweest, misschien dat dat ook nog uitmaakt.

Vandaag is het droog. De zon schijnt af en toe, verder waait het redelijk hard. Etienne is alweer druk aan het schuren en ik zit wat achter de computer, doe de afwas en wat binnenklusjes.

PS Er staan weer wat nieuwe foto's in het fotoalbum NZ.

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.