Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Snipperdag | Home | Sneeeuwwit »

Klussen

Zondag 02 december 2012 @ 10:48 Er is druk gewerkt hier, om en in La Luna. Gelukkig maar, want het weer ziet er vandaag en de komende dagen regenachtig uit. De onderkant is al helemaal geschuurd en de waterlijn globaal, met op sommige plaatsen al goed. Ze kan gaan drogen zeg maar, mits het niet te veel gaat regenen.

Het zijn saaie dagen hier op de kant. Het uitstapje wat we hebben is dat we aan het einde van de dag naar de supermarkt of Mega gaan. Nog wat schuurpapier ofzo halen en boodschappen. Onze koelkast is watergekoeld. Dit werkt super! Mits je in het water ligt. Want sta je nu op de kant, doet hij het niet. Geeft niets, we hebben hier geen temperaturen van meer dan 30 graden en nu hebben we elke dag een uitje naar de supermarkt. De supermarkt is elke keer weer een genot met de hoeveelheid aan keuze. Ook vallen de prijzen reuze mee! Ik ben benieuwd hoe dat in NL is, want daar is alles wat duurder geworden. Ik verwacht dan ook dat het hier net zo duur, of net zo goedkoop, is als in NL. Ik begin elke ochtend met een stapeltje fruit en dat is echt niet duur. Alleen de limoenen zijn hier onbetaalbaar! Ongelooflijk, want op heel veel Caribische en Pacific eilanden kregen we ze gratis.

De tassen voor NL staan al zo goed als gepakt klaar. Nog even! Gisteren kwam Victory ook hier in Whangarei aan. Gezellig!

En vandaag hebben we een Meet & Greet, georganiseerd door de marina’s hier in Whangarei, om de cruisers te laten ‘meeten’ met de marina’s en werven. Etienne is alweer begonnen met schuren, zolang het nog droog is, pakt hij het even mee. Ik ga wat afwassen, toilettas alvast klaarmaken en nog wat papieren bij elkaar zoeken.

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.