Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Klussen | Home | Feestje »

Sneeeuwwit

Maandag 03 december 2012 @ 00:10 “Overlast op weg door sneeuwval” is de eerste kop die wij zien, toen we net Nu.nl openden. Whaa, sneeuwval? Ik zit hier in mijn hempje.

Misschien toch nog maar even door de kleren lopen die klaarliggen om mee naar NL te gaan. Maar ja, voor sneeuw hebben we niet zoveel meer.

Hier is het vandaag een mooi dagje geweest, ondanks dat ze aangaven dat het zou gaan regenen. Etienne heeft nog aardig wat geschuurd. Het enige sneeuwwitte wat wij zagen vandaag was van het schuursel van de boot.

Kort na de middag, zijn we met Jan Bart en Monique (VIctory) naar het stadje gereden om ergens wat te gaan drinken. We hebben daarna wat door het plaatsje gelopen en zijn toen richting de Meet & Greet gegaan. Dat was erg gezellig! Weer heel veel bekende cruisers gezien en weer bijgekletst.

Er waren heel veel leveranciers en bedrijven, die ook weer veel prijzen sponsorden. We kregen een schitterende goodiebag mee. Ook was er een uitgebreid buffet waar je U tegen zei. Heel veel verschillende gerechten en erg lekker. NZ is echt goed voor haar bezoekende cruisers.

vier reacties

Joepie het schiet al op! Weer zal idd ff wennen zijn, maar de voorspellingen zijn gunstig voor eind van de week rond de 5 graden :) ik heb nog een boel kleding die jij denk ik wel pas liggen en lekker warm zijn:). Alvast een fijne.verjaardag is eht al 4 dec bij jullie of lopen jullie juist achter.?
Tot snel x
danielle () - Maandag 03 december 2012 @ 08:55

Hallo Denise, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag. Nog een paar dagen dan kunnen we je persoonlijk feliciteren, we kijken er naar uit.
Groetjes en een dikke knuffel
Frits en Gerda - Maandag 03 december 2012 @ 10:38

Hoi schat,HARTELIJK GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!
Hopelijk ben ik nog op tijd,een hele gezellige dag gewenst!

Een dikke kus en lieve groet van je mams.
ANNY - Maandag 03 december 2012 @ 11:41

Denise van harte gefeliciteerd, goede terugreis naar nederland, we hopen jullie snel weer eens te zien. kus jaap en joke
jaap en joke () - Maandag 03 december 2012 @ 22:45  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.